Reklama

Krasa na blokčejni — jak decentralizujuť b’juti-industriju

Nezvažajučy na dosjagnennja v oblasti dohodiv, industrija krasy je odnym z nebagaťoh rynkiv, jakym šče naležyť ohopyty potencial cyfrovyh tehnologij. Bagato pidpryjemciv u sferi kosmetyky dosi žyvuť u XX stolitti, pokladajučyś na telefon, ručku i papir dlja organizaciї zamovleń klijentiv
Читати кирилицею
Krasa na blokčejni — jak decentralizujuť b’juti-industriju
  1. Головна
  2. Krypto
  3. Krasa na blokčejni — jak decentralizujuť b’juti-industriju
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Nezvažajučy na dosjagnennja v oblasti dohodiv, industrija krasy je odnym z nebagaťoh rynkiv, jakym šče naležyť ohopyty potencial cyfrovyh tehnologij. Bagato pidpryjemciv u sferi kosmetyky dosi žyvuť u XX stolitti, pokladajučyś na telefon, ručku i papir dlja organizaciї zamovleń klijentiv

Nikoly ne bulo kraščogo momentu, ščob staty pidpryjemcem u sferi krasy. Zgidno z danymy Inkwood Research, do 2024 roku očikujeťsja zrostannja svitovogo rynku produktiv dlja krasy i osobystoї gigijeny z $432,7 mlrd (za 2016 rik) do $750 mlrd. Očikujeťsja, ščo v Jevropi v najblyžči šisť rokiv bude najbiľša častka rynku, jaka, zgidno z prognozamy, vartuvatyme $225 mlrd.

Jak tehnologiї zminjať isnujučyj rynok krasy

Dlja onlajn bronjuvannja JOLYY proponuje rišennja za dopomogoju tehnologiї blokčejn, jake bude maty velyčeznyj potencial dlja galuzi. Napryklad, pidvyščennja efektyvnosti ta pryskorennja plateživ, a takož znyžennja vartosti komisijnyh za salony i klijentiv. Zasnovana v 2016 roci jak sposib polipšennja biznes-modelej dlja onlajn-sajtiv bronjuvannja u sferi krasy po vsij Jevropi, JOLYY vže zavojuvala populjarnisť na miscevomu rynku z peršoju versijeju platformy. Teper onlajn-platforma krasy maje namir modernizuvaty svoju systemu za dopomogoju blokčejnu.

Misija JOLYY poljagaje v tomu, ščob porušyty isnujučyj rynok onlajn-bronjuvannja, nadajučy innovacijnu ta vysokoefektyvnu systemu zapysu do zakladiv krasy. Cja platforma bude pobudovana na Protokoli Origin, v jakomu vykorystovujeťsja ethereum blokčejn. Ce dozvolyť pokupcjam i prodavcjam efektyvno vzajemodijaty odne z odnym.

Nova decentralizovana platforma daje korystuvačam možlyvisť bronjuvaty zustriči 24 godyny na dobu, 7 dniv na tyždeń, znajty krašči ciny na likuvannja, podyvytysja dostupni dni ta godyny, otrymaty vynagorodu i oplatyty vlasnyj token JOLYY. Krim togo, menedžery saloniv zmožuť porivnjuvaty sebe zi svoїmy konkurentamy čerez prozorisť blokčejnu ta otrymuvaty vidguky vid klijentiv. Takož ce dopomože organizovuvaty kosmetyčni postavky v prostomu, povnistju avtomatyzovanomu i bezgotivkovomu seredovyšči za dopomogoju rozumnyh kontraktiv.

Populjaryzacija kryptovaljut sered žinok

Nezvažajučy na zahody zi zbiľšennja čysla žinok, ščo vykorystovujuť cyfrovu valjutu, vony jak i raniše zalyšajuťsja menšistju, stverdžujuť u JOLYY. Žinky pryjmajuť 70% rišeń pro pokupku domašnih gospodarstv i nesuť vidpovidaľnisť za ščorični spožyvči vytraty v rozmiri $20 trln. Za prognozamy, cej pokaznyk zbiľšyťsja šče na 40% protjagom nastupnyh p’jaty rokiv.

Ta oskiľky kryptoterminy, taki jak Bitcoin, stajuť zagaľnopryjnjatymy, biľše žinok majuť vključytysja v spravu. JOLYY spodivajeťsja prynesty ci zminy, vvivšy biľše žinok v krypto-svit čerez rozvytok svojeї platformy, sociaľnyh merež, magazynu JOLYY i tokena JOY.

Do slova, Ukraїna opynylasjaUkraїna opynylasja sered svitovyh blockchain-lideriv sered svitovyh blockchain-lideriv. Pid čas ekonomičnogo forumu u Davosi predstavyly svitovu Blockchain-kartu z 14 kraїnamy-lideramy z vprovadžennja tehnologiї, v jakyj uvijšla j Ukraїna

Share
Написати коментар
loading...