Reklama

V aeroportu «Kyїv» z’javljaťsja novi rejsy do Estoniї

Aviakompanija Nordica vidkryvaje novyj rejs do Tallinna — z aeroportu "Kyїv" (Žuljany). Pro ce povidomyv dyrektor z rozvytku kompaniї Sven Kukemeľn pid čas pres-konferenciї
Читати кирилицею
V aeroportu «Kyїv» z’javljaťsja novi rejsy do Estoniї
  1. Головна
  2. Novyny
  3. V aeroportu «Kyїv» z’javljaťsja novi rejsy do Estoniї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Aviakompanija Nordica vidkryvaje novyj rejs do Tallinna — z aeroportu "Kyїv" (Žuljany). Pro ce povidomyv dyrektor z rozvytku kompaniї Sven Kukemeľn pid čas pres-konferenciї

Za slovamy peršogo zastupnyka generaľnogo dyrektora kompaniї «Master-Avia» Valerija Poliščuka, peregovory jšly kiľka rokiv, i novyj rejs vidkryvaje dlja pasažyriv aeroportu «Kyїv» Pivničnu Jevropu.

Koly z aeroportu «Kyїv» poletyť novyj rejs

Peršyj rejs startuje 25 kvitnja 2018 roku čerez stolycju Estoniї, i vže opivnoči 26 kvitnja pryzemlyťsja v Kyjevi. Vartisť kvytkiv sklade €70 v odyn kineć.

Kukemeľn rozpoviv, ščo velyka častyna rejsiv kompaniї zaraz sprjamovana na Zahidnu Jevropu, ale planuje zbiľšuvaty kiľkisť rejsiv na shid, a rejs v Ukraїnu — odyn z takyh prykladiv. Oskiľky Estonija — duže maleńkyj rynok, ale Nordica jak deržavna kompanija hoče jogo rozvyvaty.

Vidkryttja rejsiv v «Kyjevi» ne označaje vidhid z «Boryspolja», ce označaje tiľky, ščo na novyj rankovyj rejs bude legše potrapyty z mista.

Pry skladanni rozkladu my namagajemosja, ščob pasažyry mogly jakomoga efektyvniše skorystatysja svoїm časom.

Sven Kukemeľn, dyrektor z rozvytku kompaniї Nordica

Vin takož zaznačyv, ščo jak maleńka aviakompanija Nordica vykorystovuje nevelyki Bombardier CRJ900ER, mistkistju 88 posadočnyh misć i ATR, mistkistju 70 misć (napryklad, na korotkyh rejsah u Sankt-Peterburg). Nordica v svojemu domašńomu aeroportu Tallinna zabezpečuje stykuvannja z inšymy rejsamy mereži.

Pro kompaniju Nordica

Raniše Nordica litala z Kyjeva v Tallinn tiľky z «Boryspolja» 6 dniv na tyždeń. Estonija zasnuvala Nordica v 2015 roci jak deržavnu aviakompaniju. Ce vidbulosja pislja prypynennja poľotiv deržavnoї Estonian Air. Spočatku kompanija vykonuvala rejsy spiľno zi slovenśkoju kompanijeju Adria Airways. Ta peršopočatkovo zabezpečuvala sertyfikat dlja vykonannja poľotiv, a takož platformu dlja prodažu kvytkiv pid svoїm kodom.

U 2016 roci Nordica uklala dogovir pro strategične partnerstvo z LOT, vykorystovujučy platformu dlja prodažu kvytkiv poľśkogo pereviznyka i jogo kod. U 2017 roci aviakompanija planuje staty prybutkovoju. Na cej čas u Nordica je 16 litakiv: 4 litaky nadajuť subpidrjadni poslugy LOT Polish Airlines, 4 litaky – SAS, a odyn litak obslugovuje organy miscevogo samovrjaduvannja v Gollandiї i Šveciї. Nordica planuje dodatkovo vvesty v diju 3-4 litaky protjagom 2018 roku.

Nagadajemo, raniše povidomljalosja, ščo aviakompanija LOT vidkryje novyj rejsAviakompanija LOT vidkryje novyj rejs zi Lvova zi Lvova.

Share
Написати коментар
loading...