Reklama

U Harkovi vidkryly peršyj v Ukraїni sociaľnyj goteľ

Sociaľnyj goteľ rozrahovanyj na ljudej, jaki potrapyly v skladni žyttjevi obstavyny i zalyšylysja bez žytla, a takož na vnutrišńo peremiščenyh osib
Читати кирилицею
U Harkovi vidkryly peršyj v Ukraїni sociaľnyj goteľ
  1. Головна
  2. Novyny
  3. U Harkovi vidkryly peršyj v Ukraїni sociaľnyj goteľ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Sociaľnyj goteľ rozrahovanyj na ljudej, jaki potrapyly v skladni žyttjevi obstavyny i zalyšylysja bez žytla, a takož na vnutrišńo peremiščenyh osib

Peršyj v Ukraїni sociaľnyj goteľ dlja ljudej, jaki opynylysja u važkyh žyttjevyh sytuacijah, vidkryly v Moskovśkomu rajoni mista Harkova. Goteľ roztašuvavsja v raniše neprydatnomu dlja prožyvannja skladśkomu prymiščenni, de provely kapitaľnyj remont jak zovni, tak i vseredyni.

Hto dolučyvsja do vidkryttja zakladu

U vidkrytti gotelju porjad z predstavnykamy vlady mista vzjaly učasť generaľnyj konsul Federatyvnoї Respubliky Nimeččyna v Donećku (ofis u Dnipri) Voľfgang Mesinger i kerivnycja proektu «Rozvytok sociaľnoї infrastruktury u zv’jazku zi zbiľšennjam kiľkosti vnutrišńo peremiščenyh osib», jakyj realizujeťsja Nimećkoju federaľnoju kompanijeju GIZ, Berbeľ Švajger.

KP «Sociaľnyj goteľ» — unikaľnyj proekt dlja Ukraїny, stvorenyj za pidtrymky urjadu Nimeččyny. U našomu goteli sformovana komanda, jaka gotova zabezpečyty robotu ustanovy i zrobyty її jakisnoju ta dostupnoju dlja tyh, hto potrebuje takoї dopomogy.

Svitlana Gorbunova-Ruban, vice-mer Harkova

U svoju čergu, Mesinger pidkreslyv, ščo vlada Harkova serjozno stavyťsja do sociaľnyh pytań i do problem nuždennyh: «Pidtverdžennja tomu – uspišna realizacija vže treťogo spiľnogo proektu v sociaľnij sferi mista».

Cej goteľ dobre obladnanyj. Možu skazaty, ščo našym koštam znajšly gidne zastosuvannja.

Voľfgang Mesinger, genkonsul Federatyvnoї Respubliky Nimeččyna v Donećku

Goteľ rozrahovanyj na 50 osib. Zaklad obladnanyj spaľnymy kimnatamy, sanvuzlamy, kuhneju, praľneju. Budivlju adaptovano dlja ljudej z obmeženymy možlyvostjamyUkraїnśkyj proekt dopomože osoblyvym mandrivnykam. Na śogodni v goteli stvoreno vsi umovy, ščoby v operatyvnomu porjadku pryjnjaty peršyh vidviduvačiv. Povnocinno ustanova počne svoju robotu z 1 sičnja 2018 roku. Maksymaľnyj termin prožyvannja v goteli — 90 dniv, vartisť — 40-50 grn na dobu.

 

Share
Написати коментар
loading...