Reklama

V Ukraїni rozpočav robotu nacionaľnyj turystyčnyj portal

Na sajti Zruchno.Travel ob'jednano vsi dijuči turystyčni ob'jekty: vid vodospadiv i muzeїv, restoraniv i kafe do zapovidnykiv i parkovyh ansambliv Ukraїny
Читати кирилицею
V Ukraїni rozpočav robotu nacionaľnyj turystyčnyj portal
  1. Головна
  2. Novyny
  3. V Ukraїni rozpočav robotu nacionaľnyj turystyčnyj portal
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Na sajti Zruchno.Travel ob'jednano vsi dijuči turystyčni ob'jekty: vid vodospadiv i muzeїv, restoraniv i kafe do zapovidnykiv i parkovyh ansambliv Ukraїny

Dlja tyh, hto ljubyť podoroži riznymy maršrutamy v Ukraїni, zapuskajeťsja nova možlyvisť. Z 17 travnja rozpočav robotu nacionaľnyj turystyčnyj portal Zruchno.Travel, ščo poklykanyj ob’jednaty vsi vitčyznjani turystyčni ob’jekty. Na časi diznatysja biľše pro te, kudy ta jak možna podorožuvaty Ukraїnoju — ta jak korystuvatysja novym turystyčnym resursom v interneti.

Splanuvaty podorož možna vid vodospadiv do restoraniv

Analogiv podibnogo turystyčnogo portalu raniše ne bulo v Ukraїni, kažuť avtory — i nagološujuť, ščo na ćomu resursi ob’jednano vsi dijuči turystyčni ob’jekty: vid vodospadiv i muzeїv, restoraniv i kafe do zapovidnykiv i parkovyh ansambliv. Sajt ukraїnśkyh rozrobnykiv rozpovidaje pro vsi najcikaviši miscja našoї kraїny. Golovna meta rozrobky — rozvytok vnutrišńogo turyzmu. Zavdjaky ćomu portalu možna znajty miscja dlja vidpočynku jak dobre rozreklamovani, tak i nedostatńo vidomi za mežamy okremo vzjatyh ukraїnśkyh regioniv.

Jak vse vlaštovane

Vy možete skorystatysja pošukovoju systemoju, ščob samostijno obraty kudy podatysja i ščo podyvytysja. Takož na sajti proponujuť pryjednatysja do rozroblenyh maršrutiv, jaki detaľno rozpysani. Turysty možuť takož pidšukaty maršrut ta okremi jogo lokaciї zaležno vid vlasnyh pobažań ta očikuvań. Naprjamok podoroži možna planuvaty za oblastjamy Ukraїny, adže portal maje vidpovidni okremi rozdily. Rozrobnyky Zruchno.Travel pidgotuvaly rjad informatyvnyh materialiv pro rizni pam’jatky ta istoryčni miscja. Zavdjaky foto- ta tekstovym materialam možna zazdalegiď diznatysja, ščo na vas čekaje u obranomu vamy misti čy oblasti.

Share
Написати коментар
loading...