Reklama

Elektronna čerga v likarnjah — spočatku Oboloń, zgodom uveś Kyїv

Z 15 travnja 2017 roku žyteli Obolonśkogo rajonu zmožuť zapysatyś na pryjom do likarja čerez elektronnu systemu
Читати кирилицею
Depositphotos
Elektronna čerga v likarnjah — spočatku Oboloń, zgodom uveś Kyїv
  1. Головна
  2. Novyny
  3. Elektronna čerga v likarnjah — spočatku Oboloń, zgodom uveś Kyїv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Z 15 travnja 2017 roku žyteli Obolonśkogo rajonu zmožuť zapysatyś na pryjom do likarja čerez elektronnu systemu

Novi servisja dlja gromadjan na osnovi elektronnyh tehnologij prodovžujuť zaprovadžuvaty v ukraїnśkij stolyci. Pid čas pres-bryfingu dyrektor Departamentu ohorony zdorov’ja KMDA Dmytro Turčak rozpoviv pro počatok roboty systemy zapysu do likarja v Obolonśkomu rajoni Kyjeva. Elektronna čerga v podaľšomu stane zagaľnym instrumentom vzjattja pacijentiv na oblik. Na časi diznatysja detaľniše, jak ce pracjuvatyme.

Jak pracjuvatyme elektronna čerga

Elektronnyj zapys do likarja za svojeju koncepcijeju peredbačaje usunennja tysnjavy u poliklinikah ta rozvantažennja likariv. Novovvedennja v peršu čergu stosujeťsja pervynnoї lanky obslugovuvannja naselennja.

My majemo kiľka proektiv elektronnogo zapysu na pryjom do likarja. Vony v osnovnomu pracjujuť v tak zvanomu pervynnij lanci. Ce — naši simejni likari ta diagnostyčnyj centr na Livomu berezi.

Zaraz systema zapysu pracjuje v testovomu režymi. Neju včať korystuvatysja ne lyše pacijentiv, ale j samyh likariv ta kerivnykiv viddileń i likareń. Naviť na ćomu etapi ponad 250-300 tys kyjan vže možuť korystuvatysja cym servisom, zaznačyv predstavnyk Kyїvśkoї miśkoї derdavnoї administraciї. Dali bude rozgornuto povnocinnyj dostup do elektronnyh poslug.

Koly nova možlyvisť stane dostupna inšym kyjanam

Najblyžčym časom taka elektronna čerga do likarja takož zapustyťsja v Desnjanśkomu rajoni stolyci — a do kincja 2017-go systema stane zagaľnodostupnoju dlja meškanciv Kyjeva. Pro ostatočni stroky vprovadžennja na usij terytoriї stolyci bude povidomleno dodatkovo.

Share
Написати коментар
loading...