Reklama

🌊 Džek Blek zrobyv korotkyj kaver na Wicked Game. Sluhajte

Читати кирилицею
youtube.com
🌊 Džek Blek zrobyv korotkyj kaver na Wicked Game. Sluhajte
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🌊 Džek Blek zrobyv korotkyj kaver na Wicked Game. Sluhajte
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Džek Blek razom zi svoїm gurtom Tenacious D vypustyv kaver-versiju pisni Krisa Ajzeka Wicked Game, jaka stala uljublenoju pisneju fanativ na žyvyh vystupah duetu.

Razom z korotkym studijnym trekom, suprovidne video zobražuje Džeka Bleka ta Kajla Gassa, jaki grajuťsja na pljaži u svoїj zvyčnij veselij maneri.

Obigrujučy oryginaľnyj klip Krisa Ajzeka, v jakomu spivak rozvažajeťsja z supermodellju Gelenoju Kristensen na tropičnomu pljaži, Blek i Gass bavljaťsja v okeani u kupaľnyku i trusykah vidpovidno.

Tenacious D neščodavno zaveršyly korotkyj tur u SŠA, a teper vyrušajuť u seriju jevropejśkyh koncertiv ta vystupiv na festyvaljah. Tur startuje śogodni z Rock im Park u Njurnberzi, Nimeččyna, i tryvatyme do 18 červnja koly gurt vystupyť na festyvali Hellfest u Klissoni, Francija. Potim The D povernuťsja do Štativ, de viźmuť učasť u ceremoniї nagorodžennja Video Game Awards 25 červnja v Hollywood Bowl u Los-Andželesi.

Wicked Game sliduje za neščodavnim relizom pisni Video Games, peršoju novoju oryginaľnoju pisneju Tenacious D za ostanni p’jať rokiv. Do ćogo treku Blek vypustyv virusnyj syngl Peaches, baladu z muľtfiľmu «Braty Super Mario v kino».

Buď laska, viźmiť učasť u opytuvanni. Ce dopomože rozvytku našogo projektu:

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...