Reklama

📿 Lana Deľ Rej vypustyla 10-hvylynnyj klip na Candy Necklace

Читати кирилицею
youtube.com
📿 Lana Deľ Rej vypustyla 10-hvylynnyj klip na Candy Necklace
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 📿 Lana Deľ Rej vypustyla 10-hvylynnyj klip na Candy Necklace
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

U novomu 10-hvylynnomu klipi na pisnju Candy Necklace Lana Deľ Rej odjagaje na šyju kiľka prykras, ale žodna z nyh ne zroblena z cukru. Ce nytky perliv i vysokojakisnogo sribla, inkrustovani diamantamy ta koštovnym kaminnjam — prykrasy dlja spravžńoї gollivudśkoї zirky.

Protjagom video, znjatogo režyserom Ričem Li, Deľ Rej perevtiljujeťsja u providnyh ledi «Zolotoї ery Gollivudu», takyh jak Merylin Monro, Elizabet Šort, takož vidomu jak Čorna Žoržyna. Vse ce vidbuvajeťsja pid akompanement Džona Batista na pianino.

Kadry, na jakyh Deľ Rej zobražena v obrazi, vidigrajuť drugorjadnu roľ porivnjano zi scenamy zalaštunkiv, jaki skladajuť biľšu častynu video. Spivačka provodyť biľše času za začiskoju ta makijažem, niž za mikrofonom čy poruč z Batystom za rojalem.

Naprykinci vizuaľnogo rjadu vona povnistju znykaje z polja zoru. Natomisť na ekrani z’javljajuťsja diamanty ta rubiny, ščo padajuť i v temno-červonu ridynu, nadto ridku, ščob buty krov’ju, ale vse ž taky z vagomym symvolizmom. U nastupnomu kadri zakryvavlenyj odjag zvysaje z vidčynenyh dverej avtomobilja, možlyvo, natjakajučy na žorstoke vbyvstvo Šort v 1947 roci.

Koly Deľ Rej povertajeťsja na ekran, vona ležyť na zemli, vpyrajučyś rukamy v zemlju, ščob її sfotografuvaly, koly vona otrymuje zirku na Gollivudśkij aleї slavy. Čorno-bile video napovnjujeťsja koľorom, i spivačka povertajeťsja do reaľnosti.

Takož naperedodni gurt Imagine Dragons vypustyv klip Crushed iz kadramy naslidkiv vijny v Ukraїni.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...