Reklama

🤷🏼‍♀️ Čerez popyt na novyj aľbom Adeľ «30» inši vykonavci ne možuť nadrukuvaty vinil

Читати кирилицею
🤷🏼‍♀️ Čerez popyt na novyj aľbom Adeľ «30» inši vykonavci ne možuť nadrukuvaty vinil
  1. Головна
  2. Muzyka
  3. 🤷🏼‍♀️ Čerez popyt na novyj aľbom Adeľ «30» inši vykonavci ne možuť nadrukuvaty vinil
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Vinil staje znovu populjarnym — z 2006 roku popyt na ńogo postijno zbiľšuvavsja, a prodaži plativok vže pereveršujuť populjarnisť kompakt-dyskiv. Odnak u cijeї galuzi je velyka problema — obmeženisť promyslovoї potužnosti.

Naviť vidomi vykonavci skaržaťsja na ci nedoliky vinilu j Adeľ ne vynjatok z cijeї sytuaciї. Jak peredaje Variety, aby novyj aľbom Adeľ pid nazvoju «30» vyjšov včasno do relizu, 19 lystopada, viddaty jogo na druk doveloś biľš niž piv roku tomu. Krim togo, bagaťom inšym artystam doveloś zmenšyty tyraž svoїh plativok, oskiľky popyt na vinil «30» je takym velykym, ščo majže usi potužnosti zoseredylyś na ńogo. Džerela vydannja zaznačajuť, ščo narazi vže gotovo 500 000 plativok.

Čytajte takož: 🤪 Fanatka zrobyla tatu z nazvoju uljublenoї pisni z pomylkoju. Gurt zminyv nazvu pisni speciaľno dlja neї 

Biľšosti vykonavciv dovodyťsja počynaty drukuvaty svij vinil za 7-8 misjaciv do oficijnogo relizu, jakščo vony hočuť odnočasnyj vyhid jak fizyčnyh, tak i cyfrovyh aľbomiv. Kerivnyk lejblu Thirty Tigers Devid Masias zaznačaje, jakščo vypustyty plativku na try-čotyry misjaci pizniše pislja prem’jery na strimingah, to popyt na vinil zmenšyťsja na do 30-40% vid togo, ščo bulo b, jakby zrobyty ce včasno.

Pryčynoju deficytu vinilu bagato v čomu stala pandemija, jaka zupynyla bagato zavodiv ta perervala vyrobnyctvo. Krim togo, cja galuź bazujeťsja na infrastrukturi, ščo vže davno je zastariloju. Biľšisť mašyn, ščo beruť učasť u vyrobnyctvi, datujuťsja 1970 rokamy abo raniše, i їh obslugovuvannja može buty duže dorogym. Novi ž mašyny možuť koštuvaty do $300 tysjač.

Takož problema poljagaje u syrovyni dlja plativok — z kožnym dnem її staje vse menše, a jakisť vidpovidnykiv je dosyť sumnivnoju.

Pro novyj aľbom Adeľ

Nastupnyj aľbom vykonavyci bude prysvjačenyj rozlučennju Adeľ. Za slovamy samoї spivačky cej zapys bude «strašnoju mandrivkoju v najnespokijnišyj period її žyttja».

Aľbom vže možna poperedńo zamovyty na sajti spivačky. Vinil skladatymeťsja z dvoh plativok čornogo koľoru za cinoju $39.98.

Buď laska, viźmiť učasť u opytuvanni. Ce dopomože rozvytku našogo projektu:

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...