Reklama

🌰 Kyїv — perše misto z tokenizovanym logotypom

Kožen može prydbaty prava na vykorystannja logotypu Kyjeva. Ci prava prodajuťsja na OpenSea i majuť povnu jurydyčnu sylu.
Читати кирилицею
notion.so
🌰 Kyїv — perše misto z tokenizovanym logotypom
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🌰 Kyїv — perše misto z tokenizovanym logotypom
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Kožen može prydbaty prava na vykorystannja logotypu Kyjeva. Ci prava prodajuťsja na OpenSea i majuť povnu jurydyčnu sylu.

Detali

Intelektuaľni prava na turystyčnyj logotyp m. Kyїv bulo peretvoreno na kolekciju NFT ta rozmiščeno na NFT-marketplejsi OpenSea.

Kožne NFT nadaje jurydyčne pravo na vykorystannja turystyčnogo logotypu mista Kyїv na pevnyh tovarah ta poslugah.

Faktyčno, kupyty NFT — ce te same, ščo uklasty Licenzijnu Ugodu.

NFT pobudovani na blokčejni Polygon Mainnet zgidno standartu ERC721. U smart-kontrakt vbudovana biznes-logika, jaka robyť uveś proces kupivli i volodinnja logotypom povnistju prozorym.

NFT dijuť dva roky z momentu peršoї kupivli i protjagom ćogo stroku možuť buty pereprodani čy prosto peredani tretij osobi.

Ščo ce označaje na praktyci?

Pidpryjemci, ščo hočuť vypuskaty produkciju iz zobražennjam logotypu Kyjeva možuť prydbaty NFT i cilkom zakonno vykorystovuvaty logo na svoїj produkciї. U buď-jakyj moment NFT možna prodaty.

My pojednaly intelektuaľnu vlasnisť ta blokčejn dlja demokratyzaciї rynku intelektuaľnyh prav.Raniše dlja prydbannja i oformlennja prava na vykorystannja intelektuaľnoї vlasnosti buly neobhidni tyžni času peremovyn i jurydyčnoї roboty. Zaraz potribno lyše 15 hv.

Viktor Bondarenko, Head of Operations, TokenizationFactory

Korysni posylannja

Kontakty dlja detaľnoї informaciї

Viktor Bondarenko — [email protected]

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...