Reklama

🤝 Torgivlja f'jučersamy na Binance

Читати кирилицею
🤝 Torgivlja f'jučersamy na Binance
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🤝 Torgivlja f'jučersamy na Binance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

F’jučersna torgivlja duže ryzykova i značna kiľkisť trejderiv vykorystovujuť її nepravyľno. Dlja biľšosti korystuvačiv Binance f’jučersy stajuť osnovnym džerelom otrymannja prybutku, a tak buty ne povynno. Zdajeťsja, vse prosto — potribno lyše “vgadaty” naprjamok, v jakomu dali bude ruhatyś cina aktyvu. I vualja, groši v karmani. I naviť po teoriї jmovirnosti my majemo 50% šansiv na vygraš, bo cina može pity lyše vverh abo vnyz. Ale na praktyci vse nabagato skladniše.

Jak zazvyčaj buvaje: ljudyna, jaka nikoly ne mala sprav iz kryptovaljutamy, grafikamy ta їh analizom počula, ščo je takyj vyd torgivli, jak F’jučersy, i ščo na nyh možna za dekiľka hvylyn zarobyty dosyť horoši sumy. Vona robyť depozyt, vybyraje aktyv dlja torgivli, stavyť kredytne pleče h25 (a to i h100, bo tak že biľše zarobyty možna 😅) i natyskaje knopku “Kupyty”/”Prodaty”. Dali vidbuvajeťsja nastupne: cina aktyvu zminjujeťsja na 1-4% v protyležnomu naprjamku, v zaležnosti vid kredytnogo pleča i trejder vtračaje vsi svoї groši ta pokydaje rynok.

A jak by potribno bulo včynyty pravyľno? Dlja počatku slid otrymaty hoča b bazovi znannja pro kryptovaljuty, grafiky čy, naviť, tehničnyj analiz i lyše pislja ćogo rejestruvatysja na birži. V ideali, krašče počaty torgivlju na spotovomu rynku i lyše potim postupovo perehodyty na f’jučersnu torgivlju. Potribno rozrobyty svoju strategiju torgivli j nikoly її ne porušuvaty. Počynaty torgivlju z kredytnymy plečamy maksymum h3-5, abo i vzagali bez nyh. Pislja otrymannja pevnogo dosvidu možna postupovo zbiľšuvaty kredytne pleče, ale ne slid “peregynaty palku”. I najgolovniše – nikoly ne vykorystovuvaty f’jučersy jak osnovne džerelo dohodu.

Same takym buv mij šljah.

Z kryptovaljutamy ja poznajomyvsja trohy biľše jak rik tomu j odrazu ž zrozumiv, ščo za nymy majbutnje. Pislja tryvalogo vyvčennja danoї temy ja zrozumiv, ščo nastav čas — potribno počynaty investuvaty v Bitcoin ta otrymuvaty dohid vid ćogo. Rozpočav ja z torgivli na spotovomu rynku, adže tam ryzyky minimaľni, tam vse zaležyť lyše vid terpinnja. I tiľky čerez 6 misjaciv pislja ćogo počav cikavytysja f’jučersamy.

Rozpočav torgivlju z kredytnym plečem h3 i nikoly ne vykorystovuvav biľše niž h5. Košty, jaki vdavalosja zarobyty takym sposobom, ja perevodyv na spotovyj rynok ta investuvav u monety na tryvalyj termin. Osnovna moja zadača — maksymaľno zbiľšyty ob’jem moїh investycij na spotovomu rynku, a f’jučersna torgivlja služyť lyše odnym z instrumentiv dlja dosjagnennja postavlenoї cili. Buly momenty, koly ja vtračav pevni sumy, buly takož vygraši, i z kožnym razom ja diznavavsja ščoś nove. Nemožlyvo prosto tak pryjty na rynok bez pidgotovky ta počaty otrymuvaty po 100-200% prybutku, ne vtratyvšy pry ćomu ni centa, tak ne buvaje. Potribno buty gotovym do togo, ščo rynok dosyť žorstokyj i nam potribno vmity vstojaty pered nym. Dlja ćogo ja postijno vyvčaju novu informaciju v niši kryptovaljut ta vdoskonaljuju svoї vminnja v torgivli. I ce dalo svoї rezuľtaty — ja v dosyť nepoganomu pljusi, nezvažajučy naviť na te, ščo na rynku zaraz, skažimo, ne najkrašči časy.

Pam’jatajte, ščo f’jučersna torgivlja — duže ryzykovanyj vyd torgivli, na jakomu vy možete vtratyty vsi svoї groši za ličeni hvylyny. Tomu pidhodyty do takogo vydu torgivli potribno z “holodnym rozumom” ta ne piddavatysja emocijam. I vse u vas vyjde, golovne terpinnja.

Vsim profitu! Zustrinemoś na Binance! 😉

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...