Reklama

Moja nevelyčka istorija roboty na finansovyh rynkah. Jak kupuvaty kryptovaljutu na Binance P2P

Читати кирилицею
Moja nevelyčka istorija roboty na finansovyh rynkah. Jak kupuvaty kryptovaljutu na Binance P2P
  1. Головна
  2. Krypto
  3. Moja nevelyčka istorija roboty na finansovyh rynkah. Jak kupuvaty kryptovaljutu na Binance P2P
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Trohy rozpovim pro sebe. Meni 28-m rokiv i ja frilanser. Zajmajuś video-montažem ta inodi grafičnym dyzajnom. Ale tak bulo ne zavždy. Do pandemiї buv malym pidpryjemcem u sferi švydkogo harčuvannja. Vyhodylo nepogano, na žyttja ta zabaganky vystačalo. Pislja vvedennja karantynnyh obmežeń dovelosja začynytysja. Podatkove navantažennja, orenda ta inši vydatky ljagly jarmom ta z’їdaly zaoščadžennja. Tomu, na toj moment, kraščim rišennjam bulo zupynyty pidpryjemnyćku dijaľnisť ta šukaty inši džerela dohodu. Tak i počavsja mij šljah roboty vdoma.

Za osvitoju ja finansyst. Fakuľtet: «Ekonomika i biznes», speciaľnisť: «Finansy, bankivśka sprava ta strahuvannja». U roky navčannja, bulo dekiľka sprob počaty pracjuvaty na finansovyh rynkah.

Peršyj raz, ja natrapyv na video u YouTube, de rozpovidaly pro rynok Foreks i proponuvaly projty bezkoštovne navčannja. Vyrišyv sprobuvaty, perejšov za posylannjam ta zapovnyv anketu. Nastupnogo dnja otrymav povidomlennja na e-mail z instrukcijamy ta posylannjamy na vebinar. Navčannja tryvalo trohy biľše dvoh tyžniv, de ja diznavsja pro cykly ta mehaniku rynku, pro rivni pidtrymky ta suprotyvu, pro figury ta svični formaciї. I veś cej čas ja trenuvavsja na demo-rahunku. Pislja zakinčennja navčannja nam zaproponuvaly vidkryty svij rahunok i počaty torguvaty reaľnymy grošyma.

Ja vagavsja, tomu ščo v mene bulo bagato teoriї, a praktyčnyh navyčok zovsim. Vyrišyv dali trenuvatysja na demo-rahunku. Zgodom, meni počaly telefonuvaty i umovljaty zavesty groši na rahunok ta počaty torguvaty. Dzvinkiv bulo šče biľše i ja perestav braty sluhavku.

Vže ne pam’jataju nazvu ćogo brokera, ale todi ja vbyv jogo u pošukovyk i počav dyvytysja vidguky. Ja buv zdyvovanyj skiľky negatyvu bulo v interneti. Korystuvači pysaly, ščo ce šahrajstvo, ščo kotyruvannja ne zbigajuťsja z reaľnymy, ščo dejaki ne otrymujuť vyplaty i ščo broker može manipuljuvaty cinoju. Trohy zgodom, znajšov stattju, de opysuvaly shemu, jak pracjuje cej broker. Diznavsja, ščo naspravdi ce vnutrišnja torgivlja miž korystuvačamy, a ruh ciny, ce imitacija, jaku može napravljaty v potribnomu naprjamku sam broker.

Druga sproba vidbulasja deś čerez rik. Mij odnokursnyk stažuvavsja u brokerśkij kompaniї FOREX MMCIS group i zaproponuvav pryjty na vidkryttja ta prezentaciju u našomu misti. Pislja peršoї nevdaloї sproby vidnosyvsja z nedoviroju, ale tam pracjuvala znajoma meni ljudyna, tomu vyrišyv pryjty.

Rozpovidaly, ščo Foreks – ce prosto i zarobyty zmože kožen, a jakščo pryvedeš druga, to otrymaješ vidsotok. Potim buv rozigraš pryziv za krašči pytannja ta vidpovidi i vse zakinčyloś furšetom z šampanśkym. Ljudej rozkručuvaly na emociї ta impuľsyvni rišennja. Tak meni todi zdalosja.

Čerez dejakyj čas, odnokursnyk zviľnyvsja ta skazav ščo krašče z cym brokerom ne pracjuvaty. A čerez rik cja kompanija zakrylaś, rahunky vkladnykiv zamorozyly i nikomu ničogo ne povernuly.

Same tak, bula sformovana moja nedovira do finansovyh rynkiv v Ukraїni.

Ale čas mynaje, ničogo ne stoїť na misci. Z’javljaťsja vse biľše možlyvostej, a globalizacija rozmyvaje kordony.

Tretja sproba vidbulasja v kinci mynulogo roku. Počalasja vona zi znajomstva z trejdyngom na bazi kryptovaljutnoї birži Binance. Jak ne skladno zdogadatysja, cja sproba bula vdaloju. Zaraz prodovžuju navčatyś f’jučersnij torgivli ta formuju investycijnyj portfeľ na spotovomu rynku.

Tak jak ja pracjuju na frilansi, to zamovnykamy možuť vystupaty ljudy z riznyh kraїn ta oplačuvaty na rizni elektronni gamanci. Z jakyh, častynu koštiv, duže zručno zavodyty čerez P2P-torgivlju dlja investuvannja ta trejdyngu na platformi Binance. Ščo ja i roblju.

 

V peršu čergu, obyraju rozdil «Kupyty kryptovaljutu».

Dali, jaku same nam potribno. Ja obyraju USDT.

U rozdili «Fiat» obyrajemo valjutu za dopomogoju jakoї budemo provodyty platiž ta sposib oplaty. V mene trohy zalyšyloś koštiv na yoomoney. Tomu obyraju rubli ta cej gamaneć.

Dali obyrajemo kraščogo z najavnyh prodavciv, jakyj pidhodyť našym vymogam i tysnemo kupyty.

Čytajemo umovy ugody. Jakščo vse vlaštovuje, to vpysujemo potribnu sumu ta natyskajemo kupyty BTC.

My potrapljajemo u vikno ugody.

Perevirjajem sumu ugody, dali znov obyrajemo sposib oplaty ta provodymo platiž za vkazanymy rekvizytamy. Jakščo je komisija, to її splačujemo my. Pislja čogo vidpravljajemo v čat skrin čeka ta tysnemo «Splatyty order».

Dali čekajemo pidtverdžennja zamovlennja vid prodavcja. Na ce je 15 hvylyn.

Jakščo kryptovaljutu ne otrymaly za vydilenyj čas na vaš rahunok , to tysnemo na «Apeljacija», ta vidpravljajemo ček u čat Binance.

Ale taki vypadky trapljajuťsja duže ridko. I čerez paru hvylyn my pobačymo, ščo order zaveršeno i kryptovaljuta začyslena na naš P2P-akkaunt.

Dali її perekazujemo na spotovyj čy f’jučersnyj rahunok ta možna počynaty zajmatysja trejdyngom čy investuvannjam.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...