Reklama

🤩 Mama v dekreti: vyrok čy novi možlyvosti!?

Druzi, hoču podilytyś z vamy mojeju istorijeju znajomstva zi svitom kryptovaljut i biržeju Binance
Читати кирилицею
🤩 Mama v dekreti: vyrok čy novi možlyvosti!?
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🤩 Mama v dekreti: vyrok čy novi možlyvosti!?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Druzi, hoču podilytyś z vamy mojeju istorijeju znajomstva zi svitom kryptovaljut i biržeju Binance

Perš niž počaty, hoču rozkazaty korotko pro sebe.

Vitaju, mene zvaty Inna i meni 29 rokiv. Vže dva roky ja perebuvaju u dekreti.

Dekret – jak že ja zavždy bojalaś ćogo slova. Ne čerez te, ščo ty daješ žyttja i vidpovidaľna za ńogo, ni! Ja bojalaś togo momentu, koly stanu finansovo zaležnoju vid kogoś, koly budu vymušena prosyty u čolovika groši. I ni, čolovik by mene nijak ne obmežuvav v grošah, tak samo jak i ne obmežuvaly baťky. Ale ja pracjuju z 14-y rokiv, jak tiľky pišla včytyś pislja 9-go klasu. I de ja tiľky ne pracjuvala: oficiantka, poštarka, promouter, njanečka….vže z 18-y počala oficijno pracjuvaty — sim rokiv u banku (projšla vsi kar’jerni stupeni), rik v IT kompaniї, rik na administratyvnij posadi u kompaniї z vygotovlennja ta eksportu dyzajnerśkogo odjagu, jaka naličuvala štat z biľše niž 50 osib). I tut ja diznajuś, ščo vagitna … i skoro nastane toj period pid nazvoju “dekret”.

Zvyčajno ne odrazu, ale za dekiľka misjaciv pislja narodžennja dytyny, ja počala aktyvno vyvčaty novi naprjamky i tak sklalaś dolja, ščo ja znajšla čudovu ljudynu, jaka poznajomyla mene z dyvovyžnym svitom kryptovaljut. Djakuju, Majja Smirnova! Ja dovgo vyvčala informaciju u її blozi ta na prostorah internetu, poglynajučy vse jak gubka. Ale ne navažuvalaś počaty sama investuvaty. I jakraz na Peršyj deń narodžennja synočka ja vygrala v konkursi u Majї 100 dol – na toj moment ce bulo 4,54 BNB. Tak i počaloś moje oficijne znajomstvo z biržeju Binance, de ja odrazu ž zarejestruvalaś. A koly moї BNB staly strimko rosty v cini, ja počata aktyvno investuvaty i v inši monety. na danyj moment mij portfeľ zbiľšyvsja v desjatky raziv, a žyttja kardynaľno zminyloś.

Tak do čogo ž ja Vam ce vse rozpovila!? Ni, ne pohvastatyś svoїmy dosjagnennjamy.

Ja tiľky hoču na vlasnomu prykladi pokazaty, ščo ne varto sydity sklavšy ruky – buď Vy mama v dekreti, “bidnyj” student abo buď-hto inšij, kogo ne vlaštovuje jogo finansove stanovyšče. Stańte nezaležnymy!

Znajomteś, vyvčajte novi naprjamy! A v ćomu Vam čudovo dopomože Akademija Binance

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...