Reklama

🙌 Tonkošči torgiv na Binance P2P: popovnennja rahunku kartkoju ta otrymannja prybutku — ne očevydni, ale važlyvi momenty

Binance p2p — duže perspektyvnyj servis. Jogo cinnisť v tomu, ščo naviť ne budučy profesionalom na kryptorynku, možna rozibratysja v ńomu i zarobyty.
Читати кирилицею
🙌 Tonkošči torgiv na Binance P2P: popovnennja rahunku kartkoju ta otrymannja prybutku — ne očevydni, ale važlyvi momenty
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 🙌 Tonkošči torgiv na Binance P2P: popovnennja rahunku kartkoju ta otrymannja prybutku — ne očevydni, ale važlyvi momenty
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Binance p2p — duže perspektyvnyj servis. Jogo cinnisť v tomu, ščo naviť ne budučy profesionalom na kryptorynku, možna rozibratysja v ńomu i zarobyty.

Sudjačy z kiľkosti ugod dejakyh merčantiv, a ce kiľka desjatkiv tysjač, p2p može buty vykorystanyj i dlja osnovnogo dohodu. Nagadaju ščo Binance p2p buv zapuščenyj v kinci sičnja 2020 roku. Fenomenaľno te, ščo vže zaraz je prodavci (virniše boty, zapuščeni prodavcjamy), jaki provely za cej čas biľš niž 65000 ugod, a ce ponad 500 ugod za dobu!

Ja ne budu detaľno cytuvaty ščo take p2p vid Binance, rekomenduju oznajomytysja z oficijnymy stattjamy rozmiščenymy v blozi Binance. Moja meta — podilytysja osobystym dosvidom, pojasnyty jak zarobljaju ja na p2p i rozpovisty pro dejaki momenty, jaki zdajuťsja ne očevydnymy j pro jaki možna vypadkovo zabuty.

  1. Z čogo počaty? Zvyčajno ž z rejestraciї ta veryfikaciї na Binance. Krašče ce robyty za dopomogoju referaľnogo posylannja — tak Vy otrymajete znyžku na komisiju. Ja duže rekomenduju projty jak minimum promižnu veryfikaciju, pidključyty Google Authenticator, vykorystovuvaty poštu z nadijnym parolem i dvofaktornoju avtoryzacijeju, nalaštuvaty povidomlennja po vsih operacijah z akkauntom ta rahunkom. Takož radžu zvernutysja do Vašogo operatora mobiľnogo zv’jazku ta zaboronyty zaminu sim-kartky bez Vašoї prysutnosti ta nadannja dokumentiv. Ce vse vbereže Vas vid možlyvyh nepryjemnostej i polegšyť korystuvannja servisom.
  2. Vže na ćomu etapi možna kupyty kryptovaljutu za dopomogoju p2p, i jakščo Vy gotovi ce zrobyty, možete vidrazu perejty do punktu 5, ale ja ne radžu pospišaty. Zavdjaky tomu, ščo na Binance dosyť nyźki komisiї na vvedennja koštiv, ja vnošu košty bezposeredńo z bankivśkoї kartky – ce bezpečniše niž vykorystovuvaty zovnišni servisy, švydše i prostiše. Zupynjusja detaľniše na ćomu momenti. Po-perše, pry vidkrytti kartky v banku dlja torgiv na p2p, slid pocikavytysja takymy momentamy: a) čy je komisija na popovnennja kartky z kartok inšyh bankiv, p2p perekazy ta jaki je varianty unyknuty zajvyh pereplat? b) čy je komisija na vyvid koštiv z kartky, znjattja gotivky j perekazy na inši kartky? v) čy je obmežennja sumy perekazu, limity na kiľkisť operacij zi znjattja/perekazu koštiv za odnu operaciju abo v misjać/rik? g) čy je plata za obslugovuvannja kartky? d) (opcionaľno) u jakyh programah lojaľnosti je možlyvisť braty učasť, čy je kešbek, čy narahovujeťsja vidsotok na zalyšok vlasnyh koštiv (i jak jogo aktyvuvaty) i t. d. Osobysto u mene je kartky tŕoh bankiv, v jakyh nemaje komisij na popovnennja i perekazy koštiv, je kešbek i vidsotok na zalyšok, ale takož je komisiї na znjattja gotivky. Dlja torgivli na p2p ćogo dostatńo. Naviščo potriben kešbek i inši programy lojaľnosti? Rič u tim, ščo banky, a točniše finmonitoryng, može vstavljaty “palky v kolesa” jakščo Vy budete vykorystovuvaty karty vyključno dlja operacij odnogo typu, takyh jak perekazy čy popovnennja. Slid korystuvatysja kartoju jak ce robyť seredńostatystyčnyj klijent banku – zdijsnjuvaty pokupky v nazemnyh ta internet-magazynah, kafe i restoranah, popovnjuvaty rahunok mobiľnogo, oplačuvaty komunalku ta internet. Kešbek i programy lojaľnosti buduť pryjemnym bonusom. Ne bažano takož provodyty operaciї na velyki, odnakovi j rivni sumy zanadto často abo pysaty u prymitci do platežu buď-ščo. Čym zagrožuje nehtuvannja cymy poradamy? Ridko, ale buvaje ščo bank zapytuje dodatkovi dokumenty pro pohodžennja koštiv, ta naviť jakščo Vy їh pidgotujete švydko (adže vony u Vas je, čy ne tak?), їh možuť rozgljadaty vid dekiľkoh hvylyn do dekiľkoh dniv. Jakščo ž dokumenty ne projduť perevirku abo Vy їh ne nadaste, svoї košty Vy otrymajete, ale bank može jak minimum zaproponuvaty v potočnomu misjaci ne zdijsnjuvaty operaciї (u razi perevyščennja limitu) abo naviť prypynyty obslugovuvannja Vašogo rahunku. Odnak, ne ljakajtesja. Take trapljajeťsja vkraj ridko, zi mnoju osobysto i moїmy znajomymy ne vidbuvalosja nikoly, ale poperedženyj – značyť ozbrojenyj. Tym biľše sliduvaty cym poradam ne skladno.
  3. My nablyžajemosja do najcikavišogo. V akaunti Binance znahodymo Gamaneć ta popovnjujemo rahunok. Ja rekomenduju počaty z nevelykyh sum, 250-500 gryveń bude dostatńo dlja peršoї operaciї. Vnosymo košty za dopomogoju bankivśkoї karty. Zvertajemo uvagu na komisiju za vnesennja koštiv na birži ta v bankivśkomu dodatku. Jakščo vse dobre, perehodymo dali.
  4. Ščob ščoś prodaty, potribno spočatku ščoś kupyty“. Ja zavodžu gryvnju na Binance, i kiľka par osnovnyh kryptovaljut torgujuťsja v pari z UAH, ale najžvaviša torgivlja jde v pari USDT/BTC, tomu ja rekomenduju dlja počatku v pari USDT/UAH kupyty trohy USDT. Dlja peršoї probnoї ugody možete kupyty tiľky USDT – ćogo bude dostatńo dlja počatku. Hoča, jakščo dozvoljaje depozyt, ja rekomenduju kupyty takož hoča b trohy BNB. Krim togo, ščo ce prekrasna moneta, kupyvšy її j vstanovyvšy vidpovidni nalaštuvannja v akaunti, Vy zmožete zaoščadyty na komisiї. Ja ne budu rozpysuvaty jak torguvaty, je tysjači statej pro ce, ale ja rekomenduju Vam vse toj že oficijnyj blog Binance – tam Vy točno znajdete vidpoviď na svoje pytannja.
  5. Otže, my kupyly USDT abo inšu kryptovaljutu, jaka nam do duši za vygidnym kursom. Dlja togo, ščob її vygidno prodaty bez komisiї nam i stane v prygodi p2p. Perše ščo potribno zrobyty, ce v nalaštuvannjah p2p dodaty maksymaľno možlyvu kiľkisť sposobiv oplaty, tobto nomeriv bankivśkyh kartok na jaki vy otrymajete oplatu za ugodu. Tut je odyn njuans. U dejakyh prodavciv je sposib oplaty Perekaz na kartku, ale pry ćomu može ne buty konkretno Vašogo banku. Ja rekomenduju u sposobah oplaty produbljuvaty rekvizyty vsih Vašyh kartok do sposobu oplaty Perekaz na kartku. Vy vytratyte na ce kiľka sekund, ale, možlyvo, same ce dozvolyť Vam vybraty biľš vygidnu propozyciju. Teper potribno perekazaty košty zi spotovogo gamancja, do gamancja p2p. Pislja ćogo možna vyvčyty propozyciї j vybraty pokupcja z najvyščym kursom, a možna stvoryty ogološennja pro prodaž, zaproponuvavšy svij kurs i umovy. U buď-jakomu vypadku vkazujte dokladni umovy ugody j uvažno vyvčajte ščo proponujuť inši.
  6. Jakščo vsi umovy Vam pidhodjať i Vy znajšly pokupcja, možna zdijsnjuvaty operaciju. Tut najgolovniše pravylo – bez paniky pry buď-jakyh obstavynah. Vaši košty nikudy ne znyknuť poky Vy sami ne pidtverdyte operaciju. Jak pravylo najstrašniše ščo može statysja – ce bank zatrymaje platiž na jakyjś čas. Naviť jakščo pokupeć vidmovyťsja platyty (na moїj praktyci takogo ne bulo, ale prypustymo), u Vas zavždy je možlyvisť podaty apeljaciju, i v takomu vypadku pidtrymka Binance vyrišyť problemu na Vašu korysť.
  7. Jakščo Vy vse zrobyly pravyľno, na Vašomu rahunku povynna buty suma biľše niž bula vytračena. Takym čynom bude ne skladno porahuvaty Vaš dohid. Jakščo ž Vy vytratyly biľše niž zarobyly – proanalizujte ščo potribno zminyty, jakomu momentu varto prydilyty uvagu abo ščo same zavadylo zarobyty.

Nema ničogo strašnogo, jakščo perša ugoda bula provedena “v minus”, same dlja ćogo ja radyv vykorystovuvaty nevelyku sumu. Proanalizuvavšy pomylky ta “prokačavšy” terpinnja, Vy obov’jazkovo zarobyte v nastupnyj raz. Ne vtračajte optymizmu, buďte svidomi j z Binance Vam obov’jazkovo posmihneťsja udača!

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...