Reklama

💸 Dosvid roboty z Binance Earn

Binance Earn - produkt, jakyj pozvoljaje zarobljaty na povnomu pasyvi.
Читати кирилицею
💸 Dosvid roboty z Binance Earn
  1. Головна
  2. Krypto
  3. 💸 Dosvid roboty z Binance Earn
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Binance Earn - produkt, jakyj pozvoljaje zarobljaty na povnomu pasyvi.

Pryvit, ja Maksym. Vvažaju sebe dovgostrokovym investorom kryptovaljuty.

Kožen misjać vidkladaju košty na pokupku aktyviv, jaki v majbutńomu možuť podorožčaty u bagato raziv. Tak jak v mojemu investycijnomu portfeli biľša častyna – ce kryptovaljuty, ja zamyslyvsja nad tym, jak polučaty dohid z krypty okrim її rostu. I znajšov ščoś dijsno cikave. A ščo ce, vy diznajeteś zaraz.

Binance Earn — ščo ce take?

Binance Earn – kryptovaljutnyj portfeľ z produktamy, pryznačenymy dlja otrymannja pasyvnogo dohodu vid nevykorystovuvanyh aktyviv. Z Binance Earn vy možete počaty vkladaty aktyvy pid vidsotok, zajmatysja stejkingom abo naviť buty postačaľnykom likvidnosti na rynkah DeFi, ščob otrymuvaty pasyvnyj dohid. Tobto prostymy slovamy, polučaty groši, na povnomu pasyvi, vid krypty jakoju vy ne korystujeteś.

Na danyj moment na Binance Earn isnuje 10 riznyh produktiv dlja zbiľšennja pasyvnogo dohodu z riznym rivnem prybutkovosti j ryzyku.Jak pravylo, produkty z biľš vysokym stupenem ryzyku prynosjať biľš vysoku prybutkovisť, a produkty z biľš nyźkym rivnem ryzyku — biľš nyźku prybutkovisť.

Ja ne budu rozbyraty їh usih, a lyše podiljusja dosvidom roboty z tymy produktamy, jakymy korystujuś sam. A same — Depozyt ta Stejking.

Depozyt

Dumaju vy vsi znajete ščo take depozyt. Na platformi Binance isnuje 2 vydy depozytu (korystujuś dvoma). Depozyty z plavajučoju ta z fiksovanoju stavkoju. Zaraz my diznajemosja jaka riznycja miž cymy depozytamy.

Depozyt z plavajučoju stavkoju

  • Bez komisij
  • Pidpysatysja na produkt abo pogasyty aktyvy možna v buď-jakyj čas
  • Minimaľna suma investycij: zaležyť vid konkretnoї propozyciї
  • Rozpodil vynagorod: ščodnja
  • Rična dohidnisť(APY): 0,5-10%(periodyčno stavky zminjujuťsja)

Depozyt z fiksovanoju stavkoju

  • Bez komisij
  • Pidpysatysja na produkt možna v buď-jakyj čas, a pogasyty – pislja zakinčennja terminu blokuvannja.
  • Minimaľna suma investycij: 100 dolariv SŠA
  • Rozpodil vynagorod: ščodnja
  • Rična dohidnisť(APY): 5-45%

Mij dosvid roboty z depozytom vid Binance

Ja buv duže pryjemno zdyvovanyj prostotoju ta zručnistju oformlennja depozytu. Jak my znajemo Binance maje ne tiľky svij oficijnyj sajt, ale j dosyť komfortnyj dlja vykorystovuvannja dodatok na smartfon. Potribno bulo zrobyty vśogo dekiľka prostyh krokiv.

Jak ja oformyv depozyt, abo tutorial dlja novačkiv

Ja zajšov u dodatok Binance, na golovnu storinku, ta natysnuv na knopku «Biľše».

Dali ja svajpnuv unyz do rozdilu “Finansy”, ta klacnuv na knopku “Zaoščadžennja”

Najšov aktyv z vygidnoju ričnoju prybutkovistju, ta nažav “Počaty Stejking”

Vviv summu pidpysky, pročytav i pogodyvsja z umovamy obslugovuvannja Binance Savings, natysnuv galočku, ta pidtverdyv operaciju.

V razi oformlennja pidpysky na fiksovanyj depozyt, vse tež same, tiľky u danomu rozdili tysnemo “Fiksovani”

Vybyrajemo aktyv, klacajem “Počaty stejking”

Vvodym sumu lotu, nažymajemo galočku ta knopku “Pidtverdyty”

Tak-tak, žodnyh paperiv, dokumentiv, skladnyh shem i t.d., i t.p. Vse dostatńo legko, ta naviť novačok zmože rozibratyś. Teper perejdemo do togo, ščo osobysto meni spodobaloś u roboti z cym produktom.

Vysnovky na rahunok depozytu (moja sub’jektyvna dumka).

Prostota oformlennja bez, lyšnih ruhiv ta maksymaľno švydko.

Dohidnisť aktyviv. Cami pomirkujte, jakščo vzjaty depozyty po Ukraїni, to ričnyj dohid u dolari SŠA ≈ 2-3%. V toj čas jak “Binance” proponuje nam za depozyt z fiksovanoju stavkoju u $BUSD do 5,1%. Vidčuvajete riznycju?

Velykyj spysok aktyviv. I spravdi, na danyj moment “zastejkaty” možlyvo ponad 100 aktyviv, ne malo, pogoďtesja. I ce šče ne vse, tomu ščo kompanija, ščorazu zbiľšuje čyslo monet na svoїj birži, ta aktyvno dodaje novi depozyty.

Vybir miž prybutkovistju i likvidnistju. Meni spodobaloś te, ščo u ljudyny je vybir. Jakščo vy, napryklad dovgostrokovyj investor, todi vam skoriš za vse pidijde depozyt z fiksovanoju stavkoju, a jakščo vy trejder, todi vam može buty vygidniše vklasty svoї groši v depozyt z plavajučoju stavkoju, ta žertvujučy prybutkovistju u vas bude likvidnisť. I tak, nihto ne zaboronjaje vykorystovuvaty obydva depozyty.

Nyźki ryzyky. Faktyčno ničym ne ryzykujučy, ja otrymuju dohid, bez aktyvnyh dij. I ce kruto!

Minusiv dlja sebe osobysto ne znajšov.

Stejking

Stejking — ce sposib pasyvnogo zarobitku, pry jakomu korystuvači zberigajuť monety na algorytmi Proof of Stake (PoS) i zabezpečujuť pracezdatnisť blokčejnu. Ce daje їm pravo otrymuvaty prybutok. Prostiše kažučy, za te ščo vy zabezpečujete pracezdatnisť blokčejnu, svoїmy monetamy, vam buduť platyty. Tak samo, jak z depozytamy, je dva vydy stejkingu. Fiksovanyj ta DeFi stejking. Na mij pogljad, DeFi stejking je dosyť ryzykovym, tomu ja rozpovim vam pro fiksovanyj stejking.

Fiksovanyj stejking

  • Bez komisij.
  • Minimaľna suma investycij: tokeny na sumu vid 10 dolariv SŠA
  • Rozpodil vynagorod: ščodnja
  • Rična dohidnisť(APY): v zaležnosti vid zagaľnogo obsjagu rozmiščenyh v puli aktyviv ( 5-80% )

Mij dosvid roboty zi stejkingom vid Binance.

Vse tak samo prosto jak iz depozytom. Nijakyh trudnoščiv ta problem ja ne zamityv. Veś proces duže syľno shožyj na oformlennja depozytu. Oś ščo ja zrobyv dlja stejkingu svoїh monet.

Zajšov u dodatok, na golovnu storinku, natyskaju na knopku “Biľše”

Gortaju vnyz, i porjad z knopkoju “Zaoščadžennja”, je “Stejking”, klacaju tudy

Vybyraju vidpovidnu kryptu i tysnu “Počaty stejking”

Vybyraju tryvalisť stejkingu ta sumu blokuvannja

Natyskaju galočku i knopku “Pidtverdyty”

Vpryncypi vse, teper moї monety “stejkajuťsja”. Vse prosto i legko. Zaraz vy diznajeteś, ščo meni spodobaloś u roboti zi stejkingom na “Binance”.

Vysnovky na rahunok stejkingu (moja sub’jektyvna dumka).

Tak, jak i z depozytom, vse zručno, švydko, ta komfortno.

Nyźki ryzyky. V mojemu portfeli je monety v jaki ja virju, i dumaju ščo čerez dekiľka rokiv vony vyrostuť duže syľno. I jak pryjemnyj bonus, ja “stejkaju” ci monety, ta zarobljaju їh ne zvažajučy na kurs. I ryzyku z cijeї storony nemaje. Ale, Na mij pogljad, kupuvaty monety vyključno pid stejking — sumnivne zanjattja, ja “stejkaju” lyše te ščo trymaju u sebe na gamanci.

Je z čogo vybraty. Pogodžuś z tym, ščo na stejkingu menše krypty, aniž na depozyti. Zaraz monet dlja stejkingu ponad 50. Ale j ce tež ne malo.

Dohidnisť. Napevno najsolodše – ce dohidnisť. Dohid u stejkingu može buty jak 5%, tak i 50%. I ce duže kruto, jakščo vy trymajete fundamentaľnu monetu, ta takym sposobom її nakopyčujete.

Minusiv roboty z cym instrumentom ne znajšov.

Vysnovky produktu Binance Earn

Počnemo z togo ščo dodatok u “Binance” i pravda zručnyj. Počynajučy švydkistju programy zakinčujučy pryvablyvym interfejsom.

Bezpeka. Binance – ce najkrupniša birža kryptovaljut. I ce vže ščoś maje kazaty pro її bezpeku. Miľjony korystuvačiv dovirjajuť aktyvy “Binance”. Duže maleńkyj šans ščo mij gamaneć pocupljať. Osoblyvo jakščo prytrymatyś vsih metodiv bezpeky (2FA autentyfikacija vid Google abo pidtverdžennja telefonu).

Velykyj vybir kryptovaljuty. Jak i v stejkingu, tak i v depozyti, je z čogo vybraty.

Prybutkovisť. Jakšo dobre pošukaty, to možna znajty vygidni propozyciї, a jakščo trymaty monety dovgyj period, to možlyvo i podvoїty їh kiľkisť.

Problem z popovnennjam abo vyvedennjam koštiv ta inšyh tehničnyh nespravnostej nemaje.

Koncepcija Win-win. V danyh instrumentah nemaje progravšyh, kožen učasnyk otrymuje tiľky vygodu.

Gnučkisť. Zarobyty može kožen, i ne obov’jazkovo blokuvaty svoї aktyvy na dovgyj čas. Binance namagalaś pidlaštuvaty produkt pid riznyh korystuvačiv, i hoču pryznatyś, їj ce vdalosja.

Ja vže davno korystujuś Binance Earn, ta vam rekomenduju.

— Maksym Karmalita.

Kontakty:

  • Instagram:@karmal1ta
  • Telegram:@karmalitaofficial

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...