Reklama

Bezplatnyj start v SMM: z čogo počaty 

Rozpovidajemo, jak rozpočaty vyvčaty SMM dijsno efektyvno ta šče j ne investujučy u navčannja velyki košty!
Читати кирилицею
Bezplatnyj start v SMM: z čogo počaty 
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. Bezplatnyj start v SMM: z čogo počaty 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Rozpovidajemo, jak rozpočaty vyvčaty SMM dijsno efektyvno ta šče j ne investujučy u navčannja velyki košty!

Sogodni efektyvna prysutnisť u sociaľnyh media stala krytyčnoju ne lyše dlja biznesiv, ale j dlja okremyh fahivciv. Tož ne dyvno, ščo popyt na SMM-fahivciv postijno zrostaje. 

Vodnočas popry pošyrenyj stereotyp, SMM — ce kompleksnyj naprjam, jakyj nemožlyvo opanuvaty, projšovšy odyn kurs. 

Pro te, jak rozpočaty vyvčaty SMM dijsno efektyvno ta šče j ne investujučy u navčannja velyki košty, rozpovimo dali!

Krok 1. Oberiť nadijnu platformu z vidpovidnymy kursamy

Šljah vyvčennja SMM ne bude švydkym, tož neobhidno odrazu vidšukaty platformu, jaka dasť zmogu postijno rozvyvatysja v naprjami ta vyvčaty SMM z osnov. Napryklad, neščodavno gilka kursiv z SMM z’javylasja i na platformi Kreatyvna Praktyka. Dlja svoїh studentiv my rozrobyly okremu kartu navčannja «Marketyng v sociaľnyh merežah», jaka ohopljuje nyzku poslidovnyh kursiv, neobhidnyh dlja vyvčennja SMM!

Krok 2. Počniť z bazy profesiї

Peršyj kurs, z jakogo počynajeťsja karta navčannja, — «Osnovy marketyngu v sociaľnyh merežah». Jogo my rozrobyly razom z Olenoju Sergijenko, SMM-strategyneju ta vlasnyceju SMM-bjuro SHCHE_. Fahivčynja pracjuvala z brendamy, jak-ot Hotline, McDonald’s, Sandora, Slovʼjanočka, Lenovo, Sony ta bagaťma inšymy. Kurs iz neju stane vidminnoju vidpravnoju točkoju v opanuvanni marketyngu v sociaľnyh merežah ta dopomože rozibratysja z ključovymy ponjattjamy galuzi.

Krok 3. Opanujte strategični osnovy

Nastupna zupynka v karti — kurs «Osnovy SMM-strategiї». Vin ohopljuje vže biľš poglybleni temy j pidijde jak i počatkivcjam, tak i tym, hto vže pracjuje v SMM ta hoče krašče rozibratysja zi strategijeju. Vprodovž kursu vy poznajomyteś z ključovymy etapamy rozrobky SMM-strategiї ta zrozumijete, ščo potribno dlja її uspišnogo vprovadžennja — vid analizu audytoriї ta konkurentiv do pobudovy zvitnosti klijentam. 

Syľna storona ćogo kursu — navčannja na reaľnyh kejsah z portfolio vykladačky, a takož najavnisť dopomižnyh šabloniv, jaki odrazu možna zastosovuvaty v roboti. 

Krok 4. Ne zabuďte j pro sumižni navyčky 

Perelik obov’jazkiv SMM-fahivcja zaležyť vid konkretnoї kompaniї, її resursiv ta zadač. Utim, dosyť často u vakansijah na cju pozyciju možna zustrity zapyt na vizuaľnyj suprovid dopysiv ta storiz. V takomu vypadku SMM-fahivcju ne obijtysja bez bodaj bazovyh vmiń roboty z grafičnymy redaktoramy. Ta j naviť, jakščo vy ne zajmatymetesja bezposeredńo dyzajnom, vam dovedeťsja pracjuvaty v odnij komandi z dyzajneramy ta stavyty їm tehnične zavdannja. Use ce pidvodyť nas do Figma — odnogo z najpopuljarnišyh v industriї grafičnyh redaktoriv. Opanuvaty jogo dopomože nastupnyj kurs iz karty navčannja «Osnovy roboty z Figma». Vprodovž kursu vy opanujete ključovi instrumenty, ščo nadaje Figma, poznajomytesja z bazovymy operacijamy u redaktori ta diznajetesja, jak efektyvno pracjuvaty z jogo funkcionalom.

Rozpočaty svij navčaľnyj šljah v SMM možna absoljutno bezplatno!

Dlja vsih novyh korystuvačiv na Kreatyvnij Praktyci dije možlyvisť aktyvuvaty bezplatnyj probnyj period i otrymaty viľnyj dostup do usijeї biblioteky kursiv na 7 dniv. Pislja jogo zaveršennja vy zmožete, abo oformyty ščomisjačnu peredplatu na kursy, abo ž prydbaty okremi kursy ta otrymaty do nyh postijnyj dostup. 

Do reči, do 20 ljutogo na platformi dijuť znyžky na kursy z karty do 70%. Vstygniť skorystatysja možlyvistju ta rozpočaty vyvčaty SMM za vygidnoju cinoju.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...