Reklama

💼 Jak ivent-prostoru žyty v period pandemiї. Dosvid PMHUB

Lokacija dlja zahodiv PMHUB vidkrylasja v berezni 2020 roku, a za kiľka tyžniv v Ukraїni ogolosyly karantyn. U stani nevyznačenosti j reguljarnyh obmežeń vona propracjuvala rik. Vtim, komandi vdalosja ne prosto zalyšytysja na plavu, a transformuvaty svij majdančyk v prostir dlja novogo, postkarantynnogo svitu.
Читати кирилицею
💼 Jak ivent-prostoru žyty v period pandemiї. Dosvid PMHUB
  1. Головна
  2. Kreatyv
  3. 💼 Jak ivent-prostoru žyty v period pandemiї. Dosvid PMHUB
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Lokacija dlja zahodiv PMHUB vidkrylasja v berezni 2020 roku, a za kiľka tyžniv v Ukraїni ogolosyly karantyn. U stani nevyznačenosti j reguljarnyh obmežeń vona propracjuvala rik. Vtim, komandi vdalosja ne prosto zalyšytysja na plavu, a transformuvaty svij majdančyk v prostir dlja novogo, postkarantynnogo svitu.

⚡️ Onlajn-iventy

Zaraz virtuaľni zahody nikogo ne dyvujuť. U mereži transljujuť najbiľši konferenciї na kštalt WebSummit, vručajuť statuetky «Zolotyh globusiv» i Gremmi, a artysty rivnja Dua Lipa j Travis Scott dajuť koncerty na bagatomiľjonnu audytoriju.

Ale v berezni 2020 roku vsi bulo inakše. V onlajni vidbuvalysja hiba ščo točkovi vebinary ta ridkisni konferenciї, a masovi zahody micno asocijuvalysja z fizyčnoju prysutnistju. U PMHUB kažuť, ščo pislja ogološennja karantynu u komandy buv legkyj stupor — dumka, ščo ljudej ne možna pryjnjaty na lokaciї ne vkladalasja v golovi.

Ujaviť: my ponad rik zajmalyś oblaštuvannjam majdančyku, produmuvaly vse do dribnyć, ščob gostjam bulo komfortno. A koly vidkrylysja, to zrozumily, ščo nastupnyj misjać (jak my todi dumaly) ne zmožemo zaprošuvaty na ńogo ljudej. Kolyšni ujavlennja pro svit i ivent-industriju todi, bez perebiľšennja, pohytnulysja

Dar’ja Soma, kerivnycja ivent-prostoru

Komanda vyrišyla ne čekaty j majže vidrazu perejšla na organizaciju onlajn-zahodiv. Na «ruku» gralo vidrazu kiľka faktoriv: gnučkisť lokaciї — її možna bulo vidnosno legko peretvoryty v hab dlja transljacij — a takož tehnične obladnannja, jake dozvoljalo nalaštuvaty virtuaľne movlennja vśogo za kiľka krokiv.

Zaraz, čerez 12 misjaciv, «portfolio» onlajn-zahodiv, provedenyh v PMHUB, občysljujeťsja desjatkamy. Napryklad, hab razom z partneramy proviv PM GO 6.0 — masštabnu konferenciju zi spikeramy z Google, Viber, Reface i šče biľše niž desjať kompanij. Vona tryvala veś deń, a v onlajni її podyvylosja majže 6 000 ljudej z 61 kraїn svitu.

Konferenciї seriї PM GO možna vvažaty našymy flagmanśkymy. My odni z peršyh v Ukraїni, hto stav robyty nastiľky masštabni iventy vyključno v onlajni. I dovely, ščo virtuaľni zahody takož majuť majbutnje — navrjad čy buď-jaka inša zustrič v našomu regioni zbere ljudej z ponad 60 kraїn

Olja Safina, artdyrektorka PMHUB & Employer Brand Manager u Parimatch Tech

Biznes-konferenciї — daleko ne jedynyj format, jakyj možna adaptuvaty do onlajnu. U 2020 roci hab razom z partneramy proviv dva povnocinnyh virtuaľnyh hakatony Universal Sports & Games Hackathon. Majže tysjača učasnykiv z biľš niž 14 kraїn svitu, ponad dvoh soteń ljudej, 48 godyn rozrobky ta vse ce — dystancijno.

Zaraz my rozumijemo, ščo nas obmežuje lyše fantazija. My zibraly spikeriv z Pivničnoї Ameryky, Centraľnoї ta Shidnoї Jevropy na odnomu zahodi dlja tysjač ljudej. Zalučyly talanovytyh ljudej z usih kutočkiv planety na hakatony. Spočatku onlajn buv dlja nas vymušenym krokom, ale zaraz vin stav povnocinnym našym naprjamkom

Olja Safina, artdyrektorka PMHUB & Employer Brand Manager u Parimatch Tech

❗️ Gibrydni podiї

U pevnyj moment karantynni obmežennja oslably. Kinoteatram i zakladam dozvolyly pryjmaty gostej, a organizatoram — provodyty zahody z limitovanoju kiľkistju učasnykiv. Cej moment stav počatkom rozvytku novogo formatu iventiv — gibrydnogo.

Gibrydni zahody ob’jednujuť vidrazu dva mediumy — virtuaľnyj i fizyčnyj. Jakščo raniše podiї provodyly vynjatkovogo v odnomu z nyh, to v seredyni mynulogo roku staly їh kombinuvaty.

Koly nam dozvolyly pryjmaty gostej fizyčno, hoč i z dotrymannjam vsih pravyl, my syľno zradily i staly produmuvaty zahody same pid oflajn-format. Ale potim podumaly: a čomu b razom z nym ne zalyšyty onlajn-skladovu, de my vže nabraly dostatńo dosvidu ta ekspertyzy

Dar’ja Soma, kerivnycja ivent-prostoru

Zaraz gibrydni iventy micno zajnjaly svoju nišu. Napryklad, v berezni hab proviv peršu seriju IT Ring — ekspertnyh debativ na ryngu. Na oflajn-prysutnisť komanda prodavala kvytky, a onlajn-transljacija bula dostupna bezkoštovno. U habi pojasnjujuť takyj krok bažannjam nadaty gljadačam kiľka opcij: komuś zručniše braty učasť v iventi z komfortnogo miscja, a htoś hoče fizyčnogo kontaktu, ščob, napryklad, neformaľno pospilkuvatysja z inšymy učasnykamy ta spikeramy.

💥 Bagatofunkcionaľnisť

U PMHUB vidznačajuť, ščo sučasnym ivent-prostoram vkraj važlyvo buty riznoplanovymy — ce odna z rečej, jaka dopomagaje buty konkurentnym. Tomu v habi provodjaťsja daleko ne tiľky biznes-konferenciї, a takož kuľturni zahody, stendap-večory, artšou i teatraľni vystavy.

Perš za vse, tak my rozšyrjujemo svoї biznes-možlyvosti. Vse ž čym biľše my pryjmemo iventiv, tym krašče ce poznačyťsja na našyh rezuľtatah. Ale ce ne jedyna pryčyna. Zahody, jaki ne naležať do dilovyh i tehnologičnyh, my takož vybyrajemo zgidno z našoju koncepcijeju. Ce podiї, jaki cikavi našij audytoriї: vony rozvyvajuť, nadyhajuť i prosvitljujuť

Dar’ja Soma, kerivnycja ivent-prostoru

Napryklad, v kinci 2020 roku PMHUB pryjnjav vidrazu dvi ceremoniї nagorodžennja: tehnologičnu Ukrainian IT Awards i reklamnu Effie Awards Ukraine. A voseny v habi vidkryvaly mižnarodnyj kinofestyvaľ, prohodyv majster-klas v ramkah festyvalju Molodist, a takož vidbuvsja džazovyj koncert.

My z samogo počatku buly nacileni na eksperymenty, i pandemija tiľky pidštovhnula nas do ćogo. Vsi naši rišennja — onlajn i gibrydni zahody, riznoplanovi podiї — ce pragnennja stvoryty lokaciju, jaka ne prosto bude komfortnoju i pryjemnoju dekoracijeju do iventiv. A biľše — miscem, kudy možna pryjty, otrymaty novi znannja, obgovoryty sviži ideї i prosto vidpočyty

Olja Safina, artdyrektorka PMHUB & Employer Brand Manager u Parimatch Tech

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...