Reklama

👩‍💻 U centri Kyjeva vidkryvajeťsja PMHUB — hol z panoramnoju terasoju i vidkrytym dahom dlja zahodiv

Na česť vidkryttja majdančyka, kompaniї, jaki predstavljať najcikaviši ideї iventiv, zmožuť provesty zahody bezkoštovno.
Читати кирилицею
👩‍💻 U centri Kyjeva vidkryvajeťsja PMHUB — hol z panoramnoju terasoju i vidkrytym dahom dlja zahodiv
  1. Головна
  2. Biznes
  3. 👩‍💻 U centri Kyjeva vidkryvajeťsja PMHUB — hol z panoramnoju terasoju i vidkrytym dahom dlja zahodiv
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Na česť vidkryttja majdančyka, kompaniї, jaki predstavljať najcikaviši ideї iventiv, zmožuť provesty zahody bezkoštovno.

Novyj kyїvśkyj ivent-prostir PMHUB nacilenyj na zahody dlja biznesu, IT, Gaming & Entertainment galuzej. Tut buduť prohodyty ekspertni konferenciї, hakatony, biznes-snidanky, paneľni dyskusiї, vebinary i naviť rozvažaľni IT-stendapy. Krim togo, v hab možna bude pryjty i bezkoštovno popracjuvaty miž iventamy — lokacija stane viľnym prostorom dlja zustriči kreatyvnyh ljudej mista.

Misija proektu — sformuvaty idejne kom’juniti navkolo sfery innovacij Ukraїny.

My bačymo jak zaraz zminjujuťsja usi naprjamky našogo žyttja i namagajemosja vidpovidaty zminam. Vidkryvajučy hab z unikaľnym osvitnim kontentom, my stavymo sobi za metu stvoryty kreatyvnyj majdančyk u centri mista, jakyj stane epicentrom rozvytku vysokotehnologičnyh industrij

Dar'ja Soma, kerivnycja projektu

 

PMHUB počynaje robotu iz seriї onlajn-zahodiv, sered jakyh — DevOps Fest, Parimatch Tech IT Ring, konferencija Technologication i hakaton Hack the Tech. Parimatch Tech vže zaplanuvav nyzku zahodiv v partnerstvi z PMHUB, i pislja zakinčennja karantynu tut projduť konferenciї i mitapy.

Velyke oflajn-vidkryttja zaplanovano na serpeń 2020 roku. Na zahodi zberuťsja svitovi lidery IT i biznes galuzi

Olja Safina, art-dyrektorka PMHUB

Do togo ž PMHUB ogološuje konkurs: buď-jaka kompanija može zaproponuvaty ideju svogo iventu. Try najcikaviši zahody, za versijeju komandy PMHUB, možna bude provesty bezkoštovno z 1 lypnja, jakščo ne bude posylennja karantynnyh norm. Podaty ideju na konkurs možna za posylannjam.

Rozklad najblyžčyh iventiv PMHUB

  • 05-06 červnja — DevOps Fest;
  • 03 lypnja — Parimatch Tech IT Ring;
  • 10 lypnja — konferencija Technologication;
  • 25-26 lypnja — hakaton Hack the Tech;
  • 7 serpnja — velyke vidkryttja PMHUB.

PMHUB roztašovanyj u Kyjevi za adresoju Ioanna Pavla II, 5 (vul. Patrisa Lumumby, 5). Lokacija je prostorom z osnovnym zalom na 850 m2, velykoju terasoju i vidkrytym dahom na 400 m2 z vydom na Pečerśk. Osnovnyj zal peredbačaje teatraľnu posadku na 400 osib, jaku možna legko adaptuvaty pid format buď-jakoї podiї. Terasa i dah dozvoljajuť ne tiľky komfortno zonuvaty zahody, ale i stvoryty nepovtornu atmosferu zatyšku i prostoru v centri mista. Razom z nymy majdančyk može vmistyty do 1000 vidviduvačiv.

Krim togo, PMHUB oblaštovanyj panoramnym ekranom 14 h 4,5 m z možlyvistju transljaciї video nadvysokoї čitkosti. Profesijne zvukove ta videoobladnannja nadaly Front Pictures i «Lajtek». Odna z osoblyvostej haba — možlyvisť provodyty panoramni prezentaciї v formati kinoteatru i zahody na dahu.

Systema na osnovi mediaserveriv Screenberry dozvoljaje pracjuvaty v riznyh muľtyekrannyh režymah, kombinujučy progravannja kontentu, zahoplennja sygnalu, onlajn-transljaciї, toščo. Dva potužnyh lazernyh proektora z rozdiľnoju zdatnistju 4K stvorjujuť na šyrokoformatnomu ekrani jaskrave i čitke zobražennja dlja peregljadu video v najdribnišyh detaljah. Ekran može služyty ne tiľky dlja prezentacij i transljacij, ale i jak fon dlja večirok

Jurij Kostenko, CEO Front Pictures

Čytajte takož pro te, ščo v Ukraїni zapustyly? V Ukraїni zapustyly portal dlja pošuku grantiv, stypendij ta investycij — KickYour.Tech platformu dlja pošuku grantiv ta finansuvannja projektiv.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...