Reklama

10 novyh onlajn-lekcij z marketyngu vid Projector

Diznajtesja pro fundamentaľni ponjattja reklamy ta piaru, lajfhaky pobudovy pravyľnogo marketyngu, vykorystannja spožyvaćkoї povedinky ta bagato inšogo — z osobystogo dosvidu spikeriv
Читати кирилицею
10 novyh onlajn-lekcij z marketyngu vid Projector
  1. Головна
  2. Istoriї
  3. 10 novyh onlajn-lekcij z marketyngu vid Projector
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Diznajtesja pro fundamentaľni ponjattja reklamy ta piaru, lajfhaky pobudovy pravyľnogo marketyngu, vykorystannja spožyvaćkoї povedinky ta bagato inšogo — z osobystogo dosvidu spikeriv

Projector vidkryvaje onlajn-lekciї z marketyngu z 50% znyžkoju. Na ćomu tyžni buď-jaku z 10 lekcij možna prydbaty za 75 grn do kincja tyžnja.

Jak referaľnyj marketyng pryvodyť novyh klijentiv

Anastasija Uhova, campaign management team lead v Talkable, rozpovidaje, jak stvoryty i optymizuvaty efektyvnu referaľnu programu:

«Internet staje vse biľš person-centric i korystuvači vže ne tak veduťsja na tradycijnu reklamu, a dovirjajuť vidgukamy i rekomendacijam reaľnyh ljudej. Same tomu referaľni programy je masthevom, a ne pryjemnym dopovnennjam dlja e-commerce kompanij. Ja rozpovim pro te jak stvoryty pracjujuču referaľnuju programu i jak її optymizuvaty. Poznajomlju z kejsom kompaniї vyrobljaje vzuttja z pereroblenyh plastykovyh pljašok, jaka zarobljaje miľjony na misjać i 25% z nyh otrymuje zavdjaky referaľnij programi. I, zreštoju, vidpovim na pytannja, ščo važlyviše: vlasne referaľna programa abo її promoušn?»

Roľ marketyngu v žyttjevomu cykli produktu

Anna Zdor,  performance marketing manager v Petcube, pro žyttjevyj cykl produktu i specyfiku marketyngovyh strategij na kožnomu z jogo etapiv:

«Ja hoču rozpovisty pro te, čomu marketyng ne povynen i ne može isnuvaty okremo vid biznesu i produktu. Čomu marketyngovu strategiju potribno rozrobljaty vidštovhujučyś vid togo, na jakomu etapi perebuvaje biznes, a ne vid kompetenciї nynišnih členiv komandy i jaki plody takyj pidhid može prynesty. I šče hoču podilytysja dejakymy lajfhakamy pobudovy pravyľnyh marketyngovyh procesiv, jaki dopomožuť dosjagty pozytyvnogo rezuľtatu švydše. Zagalom bagato praktyčnyh štuk, jaki bery i roby»

Gilles De Clerck — Nauka staje pryvablyvoju u sviti uvagy

Jak znahodyty novi marketyngovi taktyky i utrymuvaty uvagu spožyvačiv u perenasyčenomu sviti. Rozpovidaje Gilles DC, Head of Growth v The Growth Revolution i organizator The Growth Conference.  Na lekciї rozpovidaly pro take:

  • jak vykorystovuvaty spožyvaćku povedinku dlja stijkogo zrostannja;
  • jak prydumaty novi marketyngovi taktyky i pereviryty їh za dopomogoju eksperymentiv;
  • jak pobuduvaty i vprovadyty strukturu bezperervnogo navčannja v vašomu biznesi.

Pavlo Kuznjecov — Majbutnje referaľnogo dosvidu

Lekcija dlja tyh, hto hoče buty na krok poperedu. Pavlo Kuznjecov, product manager v Talkable i spivzasnovnyk Quokka.io, pro referaľni systemy majbutńogo:

  • jak vygljadatymuť referaľni kampaniї dlja VR i voice interfejsiv;
  • jaki buduť novi sposoby zahyščaty referaľnuju kampaniju vid froda;
  • jak AI zmože personalizuvaty offer dlja vyznačennja našoї motyvaciї;
  • čomu kartka «p’jata kava — bezkoštovno» povynna buty simejnoju, a ne osobystoju i pry čomu tut velyki korporaciї toščo.

Vladyslav Morgun — SEO-Data dlja marketyng insajtiv

Čomu marketologam slid zvernuty uvagu na pokaznyky SEO i ščo z nymy robyty. Pojasnjuje Vladyslav Morgun, kurator kursu «Product SEO» v Projector:

  • čym SEOšniki možuť dopomogty marketologam?
  • jaki dani možna vykorystovuvaty i jak?
  • jaki servisy buduť korysni marketologam.

Alina Bokova — Marketyng-analityka inside

Zanurennja u svit marketyng-analityky razom iz Alinoju Bokovoju, head of Marketing Analytics u «Vnutry EVO»:

  • RFM ta Retention: nad čym pracjujuť marketology;
  • ROMI: skladnosti dlja off-lajn kanaliv;
  • konkurs prognozystiv i trendy. Planuvannja dohodiv i vytrat — sprava nevdjačna, ale bez neї nijak.

Ruslan Nazarenko — Jak pobuduvaty User Journey Map

Jak pravyľno pobuduvaty voronku prodaživ i vtryči znyzyty SAS. Dosvidom dilyťsja Ruslan Nazarenko, marketing mentor v Google Launchpad, Brand Ambassador u Branch i zasnovnyk Quokka.io. Na lekciї rozibraly:

  • jakyj pidhid dlja stvorennja voronky vybraty;
  • jak perejty na povnyj marketing automation;
  • kejs: jak my znyzyly SAS vtryči

Jaroslav Vedmiď — ​Novi 4P abo strategical digital marketing

Jaroslav Vedmiď, SEO v Postmen, pojasnjuje na paľcjah, ščo take cyfrovyj marketyng ta čym vin vidriznjajeťsja vid tradycijnogo. Detaľniše v lekciї pro:

Product:

— Analogovi produkty — stara dobra ložka;
— Novi produkty: vid firm-created do co-created;
— Sprint loop — cyklične onovlennja;
— Cyfrovi produkty – nuľova vartisť kopiї;
— #Print&Go–3D-prntyng — ocyfrovana nyrka, dim, krossivok — v buď-jakij točci svitu;
— Concept is a product itself — LILY drone case.

Placement:

— Analogovi torgoveľni mereži — vid «lanu do stolu»;
— Retail — zajva lanka — China case;
— Dystrybucija onlajn — sajty ta dot.comy:
— Marketplejsy;
— Subscription is great again;
— mCommerce — Mobile means where you are;
— Stara logistyka/nova logistyka.

Roman Ruban — Nalaštuvannja reklamnoї kampaniї v Facebook

Ščo može buty giršym za vidsutnisť reklamnoї kampaniї u FB? Tiľky nepravyľno nalaštovana kampanija. Ščob ne prypustytysja takoї pomylky i navčytyś ocinjuvaty robotu svogo digital-marketologa, sluhajte lekciju vid Romana Rubana, vlasnyka LeoDigital ta zasnovnyk Samokat:

«U sučasnomu stolitti didžytal-marketyngu, jakščo u vas nemaje reklamnoї kampaniї v Facebook, ce označaje, ščo vy vtračajete možlyvisť zavolodity uvagoju potencijnogo pokupcja i ne vrahovujete cej potencial dlja vašogo biznesu. Odnak, jakščo vse rozrobyty i nalaštuvaty z nevirnym kursom, efekt bude kudy biľš zgubnyj, niž jakščo reklamni kampaniї ne provodyty zovsim. Jak nalaštuvaty i vyjavyty zavdannja i cili, jak ne upustyty možlyvosti i vyjavljaty korektnisť vykonannja kampanij, jak navčytysja stavyty cili ta kontroljuvaty svogo Digital-marketologa, vy i diznajetesja na cij lekciї».

Volodymyr Soboljev — Marketyng dlja 20 000 000 klijentiv

Naviščo zbyraty velyki dani ta jak vymirjuvaty efektyvnisť reklamnyh kampanij. Rozpovidaje Volodymyr Soboljev, kerivnyk digital-marketyngu v PryvatBank:

«Pogovorymo pro te, jakyj šljah projšly marketyngovi komunikaciї. Jak didžytal zminjuje oblyččja sučasnogo marketyngu. Obgovorymo, v čomu riznycja miž muľtykanaľnym ta omnikanaľnym marketyngom. Podyvymosja, jak zbir velykyh danyh dopomagaje zrobyty marketyng jakisniše. Na prykladi PryvatBank rozberemo rjad kejsiv vymirjuvannja efektyvnosti reklamnyh kampanij, v tomu čysli»

Share
Написати коментар
loading...