Reklama

Jak šukaty talanty dlja komandy — dosvid BlaBlaCar

Kožen pidpryjemeć rozumije, naskiľky važlyvo zavčasno pidibraty pravyľnu komandu dlja roboty v startapi. Ce — same toj ključovyj element, jakyj može povnistju vplynuty na uspih vašoї spravy, abo navpaky — pryskoryty jogo proval. Odnak z časom pryhodyť rozuminnja, ščo ljudy, zalučeni do biznesu, važlyvi ne lyše na jogo počatku, a j protjagom usih procesiv rostu i rozšyrennja kompaniї
Читати кирилицею
Jak šukaty talanty dlja komandy — dosvid BlaBlaCar
  1. Головна
  2. Istoriї
  3. Jak šukaty talanty dlja komandy — dosvid BlaBlaCar
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Kožen pidpryjemeć rozumije, naskiľky važlyvo zavčasno pidibraty pravyľnu komandu dlja roboty v startapi. Ce — same toj ključovyj element, jakyj može povnistju vplynuty na uspih vašoї spravy, abo navpaky — pryskoryty jogo proval. Odnak z časom pryhodyť rozuminnja, ščo ljudy, zalučeni do biznesu, važlyvi ne lyše na jogo počatku, a j protjagom usih procesiv rostu i rozšyrennja kompaniї

Jak i de šukaty tehnično pidkovanyh fahivciv, nam rozpovidajuť spivrobitnyky mižnarodnogo servisu pošuku poputnykiv BlaBlaCar. A počaty radjať iz vyznačennja, kogo my hočemo zaprosyty do komandy.

Znajty pravyľnyh ljudej

Kožna vysokotehnologična kompanija, jaka pracjuje z innovacijamy i tehnologijamy, znaje, ščo znajty kraščyh fahivciv, v tomu čysli i tehničnyh rozrobnykiv — neprosta zadača. Ce tryvalyj proces, jakyj vymagaje terpinnja. Bezumovno, je kandydaty, jaki volodijuť prekrasnymy tehničnymy navyčkamy. Ale v BlaBlaCar perekonani, ščo v procesi rekrutyngu varto zvertaty uvagu ne lyše na superzirok svitu tehnologij, a na tyh ljudej, jaki pidhodjať kompaniї za svitogljadom i cinnostjam, jakym podobajeťsja produkt i bačennja kompaniї.

Perš niž šukaty vidminnyh kandydativ, kožna kompanija povynna vyznačyty svoju kuľturu i rozbyty її na tak zvani pryncypy

Na počatku 2018 roku BlaBlaCar onovyla svoї pryncypy, obravšy šisť najoptymaľnišyh.

Vsja sprava v komandi: jak BlaBlaCar znahodyť talanty

Ci 6 rečeń vidobražajuť ti kompetenciї ta navyčky, jaki kompanija šukaje v majbutnih spivrobitnykah. Zvučať vony, jak porady čy tak zvani mantry, jaki možna zastosuvaty absoljutno v buď-jakij kompaniї, startapi čy profesiї — marketyngu, rozvytku biznesu, komunikacijah, IT toščo.

Biľše diliťsja. Biľše včiťsja

Buď-jaka ambitna kompanija bezumovno cinuje dopytlyvisť i vidkrytisť ljudyny do novogo, zaohočuje bažannja dilytysja znannjamy z inšymy. My žyvemo v sviti, jakyj zminjujeťsja ščosekundy, tomu vminnja adaptuvatysja i postijno včytysja — ce ključovi navyčky dlja kožnogo. U BlaBlaCar fahivci z kadriv šukajuť ljudej, jaki gotovi zminjuvatysja.

Mrijte. Vyrišujte. Dijte

Majbutni spivrobitnyky kompaniї — ce kreatyvni novatory, jaki vmijuť pojednuvaty tvorču skladovu zi zdorovym pragmatyzmom i vymoglyvistju.

Vsja sprava v komandi: jak BlaBlaCar znahodyť talanty

Korystujteś produktom

Spivrobitnyky BlaBlaCar — taki ž korystuvači servisu, jak i inši 65 mln ljudej v 22 kraїnah svitu, i v ćomu kompanija bačyť velykyj sens. Vsi innovaciї, funkciї ta produkty, jaki stvorjujuťsja, testujuťsja «na sobi», tomu u kožnogo spivrobitnyka je povne rozuminnja servisu zseredyny. Ključovym momentom tut je rozuminnja togo, čy podobajeťsja produkt abo posluga spivrobitnykam, adže ce vplyvaje na їhnju osobystu motyvaciju i bažannja stvorjuvaty krašče.

Robiť pomylky. Včiťsja. Robiť uspihy

Jaka b ne bula kompanija, їj zavždy potribni ljudy z pidpryjemnyćkym myslennjam. Uminnja probuvaty, robyty vysnovky z pomylok i ne bojatysja dijaty — ce ti jakosti, jaki najbiľš cinni.

Buďte berežlyvymy. Jdiť vpered

Kreatyvnyj duh startapu peredbačaje rozumne vykorystannja resursiv, ščo zabezpečuje dovgostrokove stijke zrostannja. Odna z cinnostej servisu BlaBlaCar — prostyj i zrozumilyj pryznačenyj dlja korystuvača interfejs, jakyj važlyvo zberegty takym ta ne uskladnjuvaty.

Veselo & Serjozno

Balans miž serjoznym pidhodom do roboty, a z inšogo boku — vidpočynkom, je važlyvym kryterijem efektyvnoї roboty buď-jakoї kompaniї. Pryncyp Fun & Serious — ce te, do čogo pragne BlaBlaCar.

Vsja sprava v komandi: jak BlaBlaCar znahodyť talanty

Pošuk i najm kraščyh ljudej dlja komandy označaje dotrymuvatysja cinnostej i umiń, v jaki viryť kožen spivrobitnyk kompaniї. Nezvažajučy na te, ščo tehnologičnyj rynok praci je dosyť konkurentnym, zavždy varto pragnuty zaprosyty do sebe kraščyh.

Ščo poradyty kompaniї u pošuku talantiv

U BlaBlaCar, jak i u bagaťoh inšyh kompanij, je komanda iz zalučennja talantiv, jaka postijno šukaje kvalifikovani kadry. Ce — vidminne rišennja, adže sami spivrobitnyky krašče za vsih rozumijuť bačennja kompaniї, znajuť svoju komandu i vnutrišnje žyttja BlaBlaCar, i kandydaty ce zavždy spryjmajuť pozytyvno.

Krim ćogo, važlyvo postijno vyvčaty ekosystemu, v jakij pracjuje kompanija, a takož pyľno stežyty za rynkom tehnologij. Je pevni resursy, jaki BlaBlaCar vykorystovuje na postijnij osnovi i jaki buduť korysnymy velykym korporacijam čy biznesam, jaki znahodjaťsja na počatku svojeї istoriї:

  • Vidviduvannja ta organizacija zustričej ta konferencij dlja dyskusij ta obminu praktyčnymy poradamy i dosvidom.
  • Kontakty z cikavymy profiljamy u LinkedIn ta inšyh sociaľnyh merežah dlja prezentaciї tehničnyh zavdań i proektiv, a takož vyklykiv i perspektyv.
  • Publikacija vakansij na specializovanyh tehnologičnyh platformah.

Vsja sprava v komandi: jak BlaBlaCar znahodyť talanty

I ostannje, ale ne menš važlyve — koly vy znajete, ščo u vašij komandi je prekrasni ljudy i fahivci, važlyvo zalučaty їh v rizni iniciatyvy ta proekty v robočomu procesi:

  • Netvorking. Proponujte spivrobitnykam vzjaty učasť u konferencijah v Jevropi, jakščo vony hočuť podilytysja dosvidom i predstavyty kompaniju.
  • Rekomendaciї. Dobre pracjuje referaľna programa. Za ostanni 2 roky BlaBlaCar zaprosyla 25 % tehničnyh pracivnykiv same zavdjaky їj.
  • Najm na robotu. V proces najmu na robotu v BlaBlaCar zalučenyj veś kolektyv. Inženery provodjať spivbesidy, perevirjajuť kandydativ, dajuť їm testovi zavdannja, i beruť učasť v procesi pryjnjattja rišeń po najmu kandydativ.

Share
Написати коментар
loading...