Reklama

🦮 U magazynah MasterZoo teper možna vzjaty uljublencja z prytulku

Читати кирилицею
🦮 U magazynah MasterZoo teper možna vzjaty uljublencja z prytulku
  1. Головна
  2. Misto
  3. 🦮 U magazynah MasterZoo teper možna vzjaty uljublencja z prytulku
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Mereža magazyniv zootovariv teper dozvoljaje vzjaty kota čy pesyka z prytulku. Ce blagodijna iniciatyva, sprjamovana na vyrišennja problemy zbiľšennja kiľkosti bezprytuľnyh tvaryn pislja počatku povnomasštabnogo vtorgnennja.

My hočemo pryvernuty uvagu suspiľstva do problemy bezprytuľnyh tvaryn ta populjaryzuvaty “usynovlennja” čotyrylapyh nebajdužymy ukraїncjamy. Projekt startuvav na počatku ćogo roku, i my budemo robyty vse možlyve, aby vin tryvav na postijnij osnovi

Polina Košarina, zasnovnycja MasterZoo

Jak ce pracjuje?

  • V častyni magazyniv MasterZoo vstanovyly stendy z foto ta informacijeju pro tvaryn, jaku nadajuť prytulky ta perevirjajuť specialisty.
    Vy pryhodyte v zoomagazyn, čytajete ogološennja ta obyrajete sobi nadijnogo čotyrylapogo druga.
  • Konsuľtanty rozpovidajuť vam pro tonkošči povodžennja ta dogljadu za obranym puhnastykom (poperedńo projšly vidpovidne navčannja).
    MasterZoo nadaje vam podarunkovyj boks, u jakomu pidibrani lasošči ta zasoby dlja dogljadu za kiškoju čy sobakoju dlja komfortnoї adaptaciї ta pidtrymky tvaryny v novij sim’ї.
  • Čerez dekiľka dniv obraneć prybuvaje do vašoї rodyny.
  • Jakščo, raptom, vaši stosunky z uljublencem ne sklalyś z buď-jakyh pryčyn, to u vas je možlyvisť zv’jazatyś z prytulkom ta povernuty jogo. Ale v žodnomu razi ne zalyšajte puhnastogo na vulyci!

Narazi posluga pracjuje u 25 magazynah mereži zi 132.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...