Reklama

🚀 Servis dostavky Rocket rozpočav robotu v Hmeľnyćkomu

Читати кирилицею
🚀 Servis dostavky Rocket rozpočav robotu v Hmeľnyćkomu
  1. Головна
  2. Misto
  3. 🚀 Servis dostavky Rocket rozpočav robotu v Hmeľnyćkomu
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ukraїnśkyj servis dostavky Rocket počynaje pracjuvaty v Hmeľnyćkomu. Vidśogodni v misti možna skorystatysja poslugamy kur’jeriv z pomarančevymy rjukzakamy, jaki operatyvno dostavljať z kafe ta restoraniv uljubleni stravy.

Protjagom peršogo misjacja roboty poslugy Rocket buduť povnistju bezkoštovnymy. Oplačujeťsja lyše vartisť strav, jaka povnistju vidpovidaje cinam v menju zakladu. Pry ćomu servis ne nakladaje obmežeń po vartosti zamovlennja — ne važlyvo, v zamovlenni odyn hot-dog abo desjatok pic dlja velykoї kompaniї.

Čytajte takož: 🚀 Rocket dostavyly pobažannja ukraїnciv u stratosferu

Ščob skorystatysja dostavkoju Rocket dostatńo maty Android abo iOS prystrij i vstanovyty zastosunok. Protestuvaty poslugu dostavky možna zi znyžkoju 70 grn. Dlja ćogo v dodatku potribno aktyvuvaty promokod khml70. Vin dije na perše zamovlennja vid 250 grn pry oplati kartkoju.
U peršyj misjać poslugy dostavky zdijsnjuvatymuťsja v testovomu režymi, a spysok zakladiv-partneriv zrostatyme. Tak, vže najblyžčymy dnjamy v Rocket možna bude zamovljaty z McDonald’s. Krim togo, nezabarom v misti bude dostupna posluga kur’jerśkoї dostavky produktiv z magazyniv.

Pro servis 🚀

Rocket — ukraїnśkyj servis dostavky, zasnovanyj v 2018 roci jak Raketa. Z vyhodom na mižnarodnyj rynok kompanija zminyla nazvu na Rocket. Sogodni kur’jery Rocket dostavljajuť zamovlennja v 28 ukraїnśkyh mistah, a z grudnja 2020 roku — v stolyci Kipru, Nikosiї. Takož ukraїnśkyj servis dostavky pracjuje v Niderlandah, Greciї ta Franciї. U planah na 2021 rik — zapustyty dostavku Rocket v desjaty jevropejśkyh kraїnah

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...