Reklama

🤪 Na Comic Con Ukraine vystupyť gurt, ščo zapysav saundtrek do gry Viďmak

Читати кирилицею
en.wikipedia.org
🤪 Na Comic Con Ukraine vystupyť gurt, ščo zapysav saundtrek do gry Viďmak
  1. Головна
  2. Misto
  3. 🤪 Na Comic Con Ukraine vystupyť gurt, ščo zapysav saundtrek do gry Viďmak
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Percival Schuttenbach — ce poľskyj folk-metal gurt, jakyj vidomyj zavdjaky svojemu saundtreku do gry The Witcher 3: Wild Hunt. Gurt zasnuvaly u 1999 roci v Ljublini. Sami muzykanty nazyvajuť svij styľ «novoju hvyleju poľśkogo gevi-foľku».

U gurtu je try aľbomy, prysvjačeni zahidnym, pivdennym ta shidnym slov’janam. Na plativci z pisnjamy shidnyh slov’jan je j kiľka ukraїnśkyh piseń. Napryklad, «Zozulja».

Gurt vystupyť 4 veresnja na festyvali Comic Con Ukraine. Percival Schuttenbach zigrajuť saundtrek z «Viďmaka» ta vykonajuť pisni z vlasnyh aľbomiv.

Zvuky їhńoї liry, flejty, glybokyh udarnyh ta bezliči etničnyh instrumentiv probudjať vašogo vnutrišńogo Viďmaka. Melodiї, ščo klyčuť do gostrinnja mečiv i gotuvannja eliksyriv, nagadajuť pro radisni j lyhi prygody Ğeraľta z Riviї. Їhni narodni spivy z peršyh not zmusjať vašu škiru pokrytysja muraškamy, a rozum vidnesuť do tumannyh zemeľ Velenu — i oś vy vže skačete verhy na Plitci nazustrič nebezpečnomu čudovyśku, ščo prynese vam dobrjaču kupu zolotyh monet

Opys vystupu gurtu na Comic Con Ukraine

Prydbaty kvytky na Comic Con Ukraine 2021 možna za posylannjam.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...