Reklama

Jak vybraty kvartyru v Odesi?

Читати кирилицею
Jak vybraty kvartyru v Odesi?
  1. Головна
  2. Misto
  3. Jak vybraty kvartyru v Odesi?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Skladno ujavyty sučasnu ljudynu, jaka ne mrije pro vlasnu komfortabeľnu kvartyri z vydom na more abo parkovu zonu. V Odesi je čymalo rajoniv z čudovoju infrastrukturoju, u jakyh možna znajty budynky z dyvovyžnym krajevydom z vikna. Zalyšajeťsja tiľky pidibraty majdančyk, za dopomogoju jakogo rišennja kuplju kvartyru v Odesi vdasťsja zdijsnyty maksymaľno švydko i prosto.

60a3df00593e9.png

Sajt «Kantri» zalyšajeťsja odnym z kraščyh misć dlja togo, ščob prydbaty neruhomisť abo orenduvaty apartamenty. Komanda sajtu stavyť pered soboju zavdannja zabezpečyty korystuvačiv najzručnišym i sučasnym servisom, ščob maksymaľno polegšyty vykonannja takogo neprostogo zavdannja, jak prydbannja neruhomosti. Kupyty gostynku v Odesi možna v buď-jakyj čas, vyvčyvšy propozyciї vid reaľnyh prodavciv.

Sered perevag sajtu možna vydilyty:

  • najavnisť detaľnogo opysu propozycij;
  • ogološennja dopovneni jakisnymy foto;
  • tehpidtrymka nadajeťsja v najkorotši terminy.

Vprovadžennja tehničnyh novovvedeń dozvolylo zrobyty sajt biľš zručnym dlja korystuvačiv. Kupyty kvartyru vid gospodarja Odesa možna za vygidnoju cinoju, porivnjavšy propozyciї vid riznyh prodavciv. Spivvidnošennja cin ta efektyvnosti robljať majdančyk cikavoju dlja rijeltoriv. Vony možuť koryguvaty ogološennja absoljutno bezkoštovno, a vartisť dzvinka skladaje 20 grn.

Ščo vrahuvaty pry vybori neruhomosti v Odesi?

Prodaty neruhomisť v Odesi ne skladaje velykyh trudnoščiv, tak jak popyt na neї z roku v rik tiľky pidvyščujeťsja. Vodnočas stavytysja do podibnoї zadači treba uvažno, pravyľno gotujučy ogološennja i publikujučy їh tiľky na sajtah nadijnyh kompanij, jaki korystujuťsja populjarnistju sered pokupciv.

Jakščo zavdannja poljagaje v tomu, ščob kupyty kvartyru v Odesi, to dlja počatku potribno vyznačytysja z tym, na jakomu rynku krašče vybraty žytlo. Kvartyry predstavleni jak na pervynnomu, tak i na vtorynnomu rynku. U peršomu vypadku ob’jekt bude prydbanyj šče pid čas jogo budivnyctva, a v drugomu pokupeć može vybyraty kvartyru v buď-jakyj čas, tak jak vona bula zvedena vid dekiľkoh rokiv do dekiľkoh desjatyliť nazad.

Vtorynne žytlo Odesa vidriznjajeťsja vygidnoju cinoju, ščo je odnijeju z najvažlyvišyh perevag dlja pokupciv. Vodnočas zavždy zalyšajeťsja ryzyk zitknutysja z nedobrosovisnym prodavcem. Z cijeї pryčyny bagato ljudej, jaki vyrišyly kupyty žytlo v Odesi, zvertajuťsja za dopomogoju do dosvidčenogo rijeltora, jakyj dopomože obijty pidvodni kameni. Ale i samomu vtračaty pyľnisť ne slid, uvažno vyvčajučy ne tiľky ob’jekt, a j dokumenty, ščo svidčať pro jogo prynaležnisť.

Kupyty kvartyru v Odesi novobud možna vid zabudovnyka, vyboru jakogo dovedeťsja prydilyty čymalo času. Na rynku sučasnogo mista predstavleno čymalo kompanij, ščo zajmajuťsja zvedennjam novyh kompleksiv dlja meškanciv. Vodnočas cilkom pokladatysja na informaciju, predstavlenu v reklamnyh bukletah, bude ne najbiľš racionaľnym rišennjam. Nadijnisť zabudovnyka bagato v čomu vplyvaje na te, jakym vyjavyťsja žytlo v rezuľtati.

V Odesi kupyty kvartyru z minimaľnymy ryzykamy možna zavdjaky vrahuvannju takyh faktoriv:

  • najavnisť vsih neobhidnyh ustanovčyh dokumentiv u zabudovnyka;
  • nadannja dozvolu na budivnyctvo;
  • tryvala istorija roboty na rynku i nadijni partnery;
  • dostatnja finansova stabiľnisť zabudovnyka.

Kupuvaty kvartyru v Odesi varto tiľky v tyh kompanijah, jaki volodijuť vysokoju reputacijeju. Dlja ćogo varto oznajomytysja z vidgukamy pro robotu zabudovnykiv, a takož vyvčyty rejtyngy kompanij. Ne zajvym bude utočnyty u znajomyh i koleg pro te, poslugamy jakyh zabudovnykiv vony korystuvalysja.

U jakomu rajoni krašče prydbaty kvartyru v Odesi?

Prodaž kvartyra Odesa vvažajeťsja populjarnym zapytom, tomu v ob’jektah nestači ne sposterigajeťsja. Vodnočas komfort bagato v čomu bude zaležaty vid togo, jakyj rajon mista bude obranyj zabudovnykom. Sered ključovyh kryteriїv slid vydilyty:

  • Blyźkisť budynku do važlyvyh ob’jektiv infrastruktury. Nedaleko vid kvartyry povynni roztašovuvatysja magazyny, salony, dytsadok i škola.
  • Roztašuvannja maje vidpovidaty potrebam pokupcja. Nova kvartyra v Odesi ne povynna buty viddalena vid rodyčiv, miscja roboty abo sociaľnyh ob’jektiv.
  • Vidstań vid promzony. Jakščo poruč znahodjaťsja zavody, to negatyvni faktory vid їhńoї roboty povynni buty kompensovani zavdjaky roztašuvannju parkiv i skveriv poblyzu.
  • Minimaľnyj riveń šumu transportu bude dosjagnutyj tiľky v tomu vypadku, jakščo budynok znahodyťsja daleko vid viddalenoї magistrali. Jakščo v sim’ї je avtomobiľ, to dodatkovo slid peredbačyty najavnisť parkovky abo možlyvisť prydbaty garaž. U bezposerednij blyźkosti do budynku ne povynno buty rynku abo optovoї bazy, oskiľky ce stvoryť dodatkovyj dyskomfort.

Faktory, ščo vplyvajuť na vybir neruhomosti

Kupyty kvartyru v Odesi vid gospodarja vtorynnyj rynok slid z urahuvannjam togo, jaka tehnologija budivnyctva bula vykorystana zabudovnykom v procesi jogo zvedennja. Budynky buvajuť paneľnymy abo monolitnymy. Paneľni budynky vidriznjajuťsja tym, ščo vartisť kvartyr v Odesi v nyh bude značno nyžče, jakščo porivnjuvaty z analogičnymy variantamy. Nedolikom paneľnyh ob’jektiv je nemožlyvisť vykonaty pereplanuvannja, a takož nyźkyj riveń zvukoizoljaciї ob’jekta.

Monolitna tehnologija budivnyctva dozvoljaje otrymaty biľš zručne planuvannja. Riveń steli v takomu budynku bude značno vyšče. Jakisť zvukoizoljaciї takož bude na gidnomu rivni, ščo vplyne na jakisť žyttja. Prodaž kvartyr v Odesi dozvoljaje pidibraty ob’jekt v cegljanomu budynku. Taku neruhomisť śogodni praktyčno ne zvodjať, ščo ne zavažaje їj zalyšatysja dosyť zatrebuvanoju. Vodnočas cina ob’jekta v cegljanomu budynku bude trohy vyšče analogičnyh variantiv v paneľnyh abo monolitnyh budivljah, ščo pov’jazano zi skladnistju budiveľnogo procesu.

Kupyty kvartyru v Odesi vtorynnyj rynok mista dozvoljaje nezaležno vid togo, jaki cili stavyť pered soboju pokupeć. Sered faktoriv, jaki buduť vplyvaty na rišennja, slid vydilyty poverhovisť budivli. U prymorśkomu misti bagato hto hoče obzavestysja apartamentamy z vydom na pljaž. Z cijeї pryčyny kupyty kvartyru bez poserednykiv z garnym krajevydom možna tiľky pry uvažnomu vyvčenni osoblyvostej zabudovy, ščob najblyžči ob’jekty ne perekryvaly ogljad. Takož potribno zazdalegiď perekonatysja v tomu, ščo ob’jekt ne vyjavyťsja nespodivano v tini inšogo budynku, jakyj tiľky zbyrajuťsja zvodyty.

Kupyty kvartyru v Odesi z remontom najkrašče na 5-8 poversi. Taki varianty korystujuťsja najbiľšoju populjarnistju sered molodyh ljudej i simej z pidlitkamy, tak jak u vypadku polomky lifta podolaty kiľka poverhiv po shodah bude neskladno. Na rivni 4-5 poverhu vže praktyčno ne čuty šum, jakyj donosyťsja vid pid’їzdu abo z proїždžoї častyny. Vodnočas dlja ljudej, jaki znahodjaťsja v považnomu vici, biľš racionaľnym rišennjam bude kupyty neruhomisť v Odesi na odnomu z peršyh poverhiv, ščob ne zaznavaty trudnoščiv z pidjomom.

Uvažno potribno stavytysja do pokupky kvartyr, jaki roztašovani na drugomu abo treťomu poversi. Jakščo peršyj poverh vidvedenyj pid restorany, magazyny abo salony, to pid večir ne varto dyvuvatysja šumu. Dlja ljudej, jaki zvykly ljagaty spaty pizno, takyj njuans može ne duže syľno zipsuvaty vražennja vid pokupky. Jakščo pered budynkom je ​​dereva, to na nyžnih poverhah može vyjavytysja dosyť malo sonjačnogo svitla, ščo takož potribno vrahovuvaty.

Roztašuvannja i planuvannja kvartyry: jak ne pomylytysja z vyborom?

Kupyty kvartyru v Odesi bez poserednykiv slid z urahuvannjam roztašuvannja ob’jekta vidnosno storin svitu. Najbiľš zručnymy zalyšajuťsja kvartyry-soročečky. Vony vidriznjajuťsja horošoju provitrjuvanistju, a takož možlyvistju legko organizuvaty spaľnju, kabinet abo dytjaču. Menš vygidnym rišennjam stane kvartyra, v jakij balkon susidiv prymykaje do vašogo. U ćomu vypadku grabižnyky možuť pronyknuty v kvartyru prjamo z domu susidiv. Ne rekomendujeťsja kupuvaty kvartyru, jaka roztašovana bilja lifta abo smittjeprovodu, u ćomu vypadku storonnij šum vyključyty ne vdasťsja.

Sviži ogološennja prodam kvartyru v Odesi z’javljajuťsja reguljarno, tomu vyvčaty osoblyvosti roztašuvannja predstavlenyh ob’jektiv slid reteľno. Najbiľš populjarnymy rajonamy v kurortnomu misti zalyšajuťsja Kyїvśkyj i Prymorśkyj. U nyh zoseredžena biľšisť novobudov ekonom i premium-klasu. Kupyty kvartyru v Odesi z vydom na more najkrašče same tut. Vygidni varianty je jak v novobudovah, tak i na vtorynnomu rynku. Čym dali vid morja, tym nyžče bude vartisť kvadratnogo metra neruhomosti.

Kupyty kvartyry bez poserednykiv uže davno ne je ridkistju. Praktyka pokazuje, ščo dlja ćogo dostatńo maty nevelyku kiľkisť viľnogo času i bažannja znajty pryvablyvu propozyciju.

V Odesi taki ob’jekty zazvyčaj zoseredženi v Suvorovśkomu, Malynovśkomu ta rajoni sel. Kotovśkogo. Ciny na kvartyry v Odesi možuť buty vkazani za dopomogoju fiľtra, jakščo vy počaly pošuk na sajti «Kantri». Za jogo dopomogoju možna vidrazu vidkynuty nevidpovidni varianty, ščob ne vytračaty čas daremno. U pereliku aktuaľnyh propozycij znahodjaťsja vsi novobudovy Odesy z remontom. Na sajti nemaje šahraїv i fejkovyh ogološeń, dlja ćogo administracija vykorystovuje najsučasniši metody їh vyjavlennja i vydalennja. Kupyty kvartyru z remontom v Odesi za dopomogoju sučasnogo servisu vstygly bagato korystuvačiv, jaki diljaťsja svoїmy vražennjamy u vidgukah.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...