Reklama

«Sjadu u potjag, haj sobi їde» — 7 bezvizovyh kraїn JeS dlja podorožej zaliznyceju

Ne ryzykujete vyrušaty v mandrivku do kraїn JeS na vlasnomu avto ukraїnśkymy dorogamy, kotri poky ščo daleki vid jevrostandartiv? Boїtesja litaty litakamy, a vid dumky pro avtobusnyj tur u vas nastaje napad sumu j depresiї? Sprobujte zaliznyčne spolučennja. Na časi diznatysja, kudy može dostavyty ukraїnciv potjag — i kudy vam ne potribna bude viza, lyše biometryčnyj pasport
Читати кирилицею
«Sjadu u potjag, haj sobi їde» — 7 bezvizovyh kraїn JeS dlja podorožej zaliznyceju
  1. Головна
  2. Istoriї
  3. «Sjadu u potjag, haj sobi їde» — 7 bezvizovyh kraїn JeS dlja podorožej zaliznyceju
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ne ryzykujete vyrušaty v mandrivku do kraїn JeS na vlasnomu avto ukraїnśkymy dorogamy, kotri poky ščo daleki vid jevrostandartiv? Boїtesja litaty litakamy, a vid dumky pro avtobusnyj tur u vas nastaje napad sumu j depresiї? Sprobujte zaliznyčne spolučennja. Na časi diznatysja, kudy može dostavyty ukraїnciv potjag — i kudy vam ne potribna bude viza, lyše biometryčnyj pasport

Jakščo vy vagajetesja, čy varto obyraty poїzd dlja mandriv do JeS, to u podorožej zaliznyceju je nyzka perevag:

  • Kvytky zavždy majuť odyn i toj že taryf, jakyj ne zaležyť vid kursu jevro. Nemaje riznyci, čy kupuješ kvytok za misjać, čy za 3 dni – cina zalyšyťsja tijeju ž.
  • Možna perevozyty biľše bagažu, na vidminu vid aviapereľotiv.
  • Ideaľnyj variant dlja aerofobiv, jakyh ljakaje sama dumka pro potrebu pidnjatysja trapom na bort litaka.
  • Ne treba zamoročuvatysja iz paľnym, dozviľnymy talonamy, platnymy avtobanamy ta inšymy njuansamy mandrivky vlasnym avtomobilem.

Prote je j svoї nedoliky:

  • Tryvalisť podoroži zbiľšujeťsja.
  • Vartisť kvytka na poїzd neridko dorožče vartosti zazdalegiď kuplenogo kvytka na litak.

Na časi rozibratysja, do jakyh kraїn ta mist JeS možna distatysja zaliznyceju z Ukraїny — i pry ćomu ne potribna viza.

Ukraїna — Avstrija

Z 10 grudnja 2017 roku «Ukrzaliznycja» zapustyla bezperesadkovyj vagon Kyїv–Videń. Vagon kursuvatyme cilorično ščodnja. Vin vidpravljajeťsja z Kyjeva o 14:07 ta prybuvaje do Lvova o 19:50. Zi Lvova vagon vidpravljatymeťsja o 21:00 ta prybuvatyme do Vidnja nastupnogo dnja ob 11:21.

Pid čas prjamuvannja terytorijeju Ukraїny vagon takož robytyme zupynky na stancijah Stryj (o 22:04), Slavśke (23:04), Svaljava (0:24), Mukačevo (0:49) ta Čop (01:37). Za kordonom vagon robytyme zupynku v Budapešti o 08:20 za miscevym časom.

Z Vidnja bezperesadkovyj vagon kursuvatyme ščodenno z 11 grudnja 2017-go. Vin vidpravljatymeťsja o 16:42 za miscevym časom ta prybuvatyme do Kyjeva nastupnogo dnja o 17:11 za kyїvśkym časom.

Vagon rozrahovano na 30 misć.

Ukraїna — Poľšča | Vid 406 grn

Kyїv — Varšava

Do Poľšči ščodnja vidpravljajuťsja po 4 potjagy. Jakščo vy hočete vidvidaty poľśku stolycju, ščodnja o 16:52 z Kyjeva kursuje potjag do Varšavy. Tryvalisť takoї poїzdky – 15 godyn 37 hvylyn. Na vokzal «Varšava Zahidna» vaš potjag prybude o 8 godyni 32 hvylyny. Na Shidnyj ta Centraľnyj vokzaly poїzd prybuvaje na pivgodyny raniše. Na šljahu takož vin zupynjajeťsja u dekiľkoh mistah Poľšči. Zupynka v misti Dorohuśk tryvaje 1 god. U Helmi potjag staje na 17 hvylyn, u Ljublini — na 27 hvylyn i v misti Lukiv stoїť 12 hvylyn. Vartisť kvytka do Varšavy — 2,4 tys grn.

Kyїv, Lviv, Odesa – Peremyšľ

«Intersiti+» jde do poľśkogo prykordonnogo mista Peremyšľ. Na cej potjag možna sisty v Kyjevi ta u Lvovi. Krim cyh dvoh golovnyh stancij, poїzd zupynjajeťsja v Svjatošyno, Korosteni ta Pidzamče. Poїzd vidpravljajeťsja ščodnja z Kyjeva o 6 godyni 45 hvylyn i z Lvova o 12 godyni 17 hvylyn.

Čytajte takož: Ministr vystupaje za zapusk na zaliznyci pryvatnyh poїzdiv

Tryvalisť maršrutu stanovyť 7 godyn 40 hvylyn. U Peremyšli pasažyry potrapljajuť v 13:25 za poľśkym časom. Ce zručno, bo možna peresisty na potjagy do Krakova čy Vroclava.

Vartisť kvytka Kyїv – Lviv – Peremyšľ skladaje vid 406 grn. Kvytky Lviv – Peremyšľ obijduťsja v 172 grn.

Iz 10 grudnja 2017 roku «Ukrzaliznycja» zapustyla novyj potjag №36/35 Odesa – Peremyšľ, jakyj hodytyme ščodnja. Potjag jtyme čerez Žmerynku, Ternopiľ, Lviv, Krasne, Rudnycju, Vapnjarku, Hmeľnyćkyj, povidomljaje «Nacionaľnyj promyslovyj portal».

Lviv — Vroclav

Zi Lvova takož їzdyť potjag do Vroclava, z zupynkoju v Krakovi. Poїzd vidpravljajeťsja o 22:20 zi ľvivśkogo Centraľnogo vokzalu i prybuvaje do Krakova o 5 godyni 28 hvylyn, a do Vroclava — o 9 ranku 54 hvylyny.

Tryvalisť poїzdky – 13 godyn, a vartisť kvytkiv — vid 1,8 tys grn.

Koveľ — Helm

«Ukrzaliznycja» zapustyla takož ščodennyj maršrut: Koveľ – Helm. U Helmi je zručni peresadky do Varšavy abo Ljublina. Poїzd vidpravljajeťsja z Kovelja ob 11 godyni 53 hvylyny, a prybuvatyme do Helma o 13 godyni 41 hvylyni za miscevym časom.

Čas v dorozi — trohy menše 2 godyn, a vartisť kvytkiv — vid 130 grn.

Ukraїna — Slovaččyna | Vid 2,2 tys grn

Do Slovaččyny možna doїhaty na bezperesadočnomu pryčipnomu vagoni: Kyїv – Bratyslava. Poїzd hodyť 5 dniv na tyždeń (ne hodyť po četvergah i p’jatnycjah), i vidbuvaje o 23 godyni 57 hvylyn zi stanciї Kyїv-Pasažyrśkyj. Zi Lvova poїzd vidpravljatymeťsja o 10 godyni 10 hvylyn. Zupynjajeťsja v ukraїnśkyh mistah: Žmerynci, Hmeľnyćkomu, Ternopoli, Lvovi, Mukačevo i v prykordonnomu misti Čop.

U Slovaččyni poїzd zupynjajeťsja v Košyci, Zvoleni i prybuvaje do Bratyslavy o 5 godyni 25 hvylyn ranku za miscevym časom. Vśogo v dorozi po maršrutu Kyїv-Bratyslava – 30 godyn.

Ukraїna — Čehija | Vid 2,9 tys grn

U Čehiju možna vidpravytysja za maršrutom Kyїv – Praga (same do ćogo poїzdu čipljajuť vagony do Bratyslavy).

Čytajte takož: «Ukrzaliznycja» zaproponuje try klasy potjagiv

Poїzd do Čehiї hodyť ščodnja i vidbuvaje z vokzalu Kyїv-Pasažyrśkyj o 23 godyni 57 hvylyn, a prybuvaje do Pragy čerez deń o 7 godyni 22 hvylyny za miscevym časom.

Poїzdka po takomu maršrutu tryvatyme 32 godyny i 25 hvylyn. Poїzd їde čerez Vinnycju, Hmeľnyćkyj, Ternopiľ, Lviv, Mukačevo ta Čop. Potim vin zupynjajeťsja v proїždžaje majže vsju Slovaččynu: vid Čyjerna Nad Tysoju i Košyce do mista Žylina. U Čehiї poїzd v’їždžaje čerez prykordonne misto Tršineć.

Ukraїna — Ugorščyna | Vid 1,9 tys grn

Ščodennyj potjag Kyїv – Budapešt vidbuvaje z vokzalu Kyїv-Pasažyrśkyj o 20 godyni 22 hvylyn. Poїzd їde čerez Lviv, z jakogo vidbuvaje o 5 godyni 43 hvylyny. Do Budapeštu pasažyry prybuvajuť v 18 godyn 37 hvylyn za miscevym časom, a tryvalisť takoї poїzdky – 23 godyny 20 hvylyn.

Ukraїna — Rumunija | Vid 2,1 tys grn

Do Rumuniї hodjať potjagy z Kyjeva do Buharesta. Poїzd proїždžaje čerez Vinnycju, Kam’janeć-Podiľśkyj i Černivci. Do Rumuniї potrapljaje čerez misto Vikšany, Sučavy, Bakzu. Iz Kyjeva poїzd vidbuvaje o 20 godyni 5 hvylyn, a prybuvaje v Buharest o 22 godyni 56 hvylyn za miscevym časom. Vśogo v dorozi poїzd znahodyťsja 27 godyn.

Ukraїna — Bolgarija | Vid 2,4 tys grn

Maršrut za novym naprjamkom Lviv – Varna zapustjať z 15 červnja 2018-go. Naspravdi bude hodyty ne cilyj poїzd, a pryčipnyj vagon u skladi poїzda Minśk — Varna. Poїzd bude prohodyty čerez Ivano-Frankivśkij ta Černivci. Tryvalisť poїzdky – blyźko 32 godyn. Potjag kursuvatyme raz na 10 dniv.

Share
Написати коментар
loading...