Reklama

👀 Dokumentalka pro vbyvstvo Džona Lennona vid Apple otrymala trejler — dyviťsja

Читати кирилицею
youtube.com
👀 Dokumentalka pro vbyvstvo Džona Lennona vid Apple otrymala trejler — dyviťsja
  1. Головна
  2. Kino i serialy
  3. 👀 Dokumentalka pro vbyvstvo Džona Lennona vid Apple otrymala trejler — dyviťsja
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ostannim časom bagato uvagy bulo zverneno do The Beatles. Spočatku my otrymaly dokumentaľnyj serial vid Pitera Džeksona Get Back, neščodavno vyjšla j vzagali ostannja v istoriї gurtu pisnja.

Teper že na nas očikuje dokumentalka pro tragičnu storinku v istoriї muzyky ta fanativ The Beatles. Uže 6 grudnja maje vyjty dokumentalka vid Apple — John Lennon: Murder Without a Trial pro vbyvstvo Džona Lennona skojene Markom Devidom Čepmenom u 1980 roci.

Na nas očikuje tryserijnyj dokumentaľnyj fiľm, u jakomu nam pokažuť novu informaciju, otrymanu z zapytiv na dostup do informaciї, a takož perši interv’ju na kameru z nyzkoju ljudej, jaki buly pryčetni do tragediї.

Jak vidznačajuť spivrežyser Rob Koldstrim i prodjuser Luї Li Rej:

Važlyvo, ščo vbyvcja Lennona tak i ne postav pered sudom, ščo je nezvyčnym dlja spravy takogo masštabu. Jak naslidok, bezlič detaľnyh argumentiv i dokaziv, ščo stosujuťsja psyhičnogo stanu Marka Devida Čepmena i jogo provyny, nikoly ne buly publično počuti. U ćomu seriali vperše predstavleni nebačeni dokazy obvynuvačennja i zahystu — z vykorystannjam dokumentiv i svidčeń z peršyh ruk tyh, hto buv tam. My namagalysja dotrymuvatysja neuperedženogo pidhodu, prosto vyklavšy dlja gljadača argumenty, jaki nikoly ne zvučaly v sudi.

Takož vony vidznačyly, ščo namagalyś ne nadavaty svoїj dokumentalci atmosfery «sensacijnosti» z povagy do rodyny Lennona.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...