Reklama

🌅 Dokumentaľnyj fiľm «Žyttja na meži» vyhodyť onlajn v Ukraїni — vid tvorciv «Zymy u vogni»

Читати кирилицею
🌅 Dokumentaľnyj fiľm «Žyttja na meži» vyhodyť onlajn v Ukraїni — vid tvorciv «Zymy u vogni»
  1. Головна
  2. Kino i serialy
  3. 🌅 Dokumentaľnyj fiľm «Žyttja na meži» vyhodyť onlajn v Ukraїni — vid tvorciv «Zymy u vogni»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Fiľm «Žyttja na meži» stvoryly ukraїnśki veterany – režyser Pavlo Pelešok ta prodjuser Jurko Ivanyšyn. Poperednij fiľm avtoriv «Zyma u vogni» u 2016-mu buv nominovanyj na «Oskar» jak «Najkraščyj dokumentaľnyj povnometražnyj fiľm».

«Žyttja na meži» – fiľm pro stanovlennja j rozvytok ukraїnśkogo sprotyvu vid podij Revoljuciї Gidnosti do povnomasštabnoї vijny. Strička pokazuje, jak pislja mižnarodnogo uspihu fiľmu «Zyma u vogni» Pavlo ta Jurko prjamo z okopiv vyrušajuť do Los-Andželesa na ceremoniju «Oskar». Budučy na vijni z 2014 roku – odrazu pislja Revoljuciї Gidnosti, koly v Ukraїni zarodyvsja ruh sprotyvu, vprodovž rokiv veterany boronjať Ukraїnu vid rosijśkoї agresiї ta prodovžujuť znimaty svoju reaľnisť, taku daleku dlja inšogo svitu.

Fiľm «Žyttja na meži» z 6 kvitnja bude dostupnyj na sweet.tv, Kyїvstar TB i Takflix. Z 11 kvitnja stričku možna podyvytyś na 1+1 video, a z 6 travnja — na Volja TV.

Svitova prem’jera stričky «Žyttja na meži» vidbulaś naprykinci mynulogo roku v Berlini, v legendarnomu kinoteatri Delphi Filmpalast am Zoo. U grudni 2022-go fiľm pokazaly u Kyjevi.

Čytajte Na chasi u Facebook i Twitter, pidpysujteś na kanal u Telegram.

Share
Написати коментар
loading...