Реклама

🤪 Італієць зробив тату з QR-кодом COVID-сертифікату та став зіркою TikTok

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤪 Італієць зробив тату з QR-кодом COVID-сертифікату та став зіркою TikTok
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤪 Італієць зробив тату з QR-кодом COVID-сертифікату та став зіркою TikTok
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З 1 липня у ЄС запрацювали COVID-сертифікати — вони вказують, чи був їхній власник вакцинований, хворів на коронавірус чи має негативний ПЛР-тест. З 6 серпня у Італії такі сертифікати необхідні, аби відвідувати кінотеатри, ресторани, музеї, спортзали та майже усі інші заклади.

Андреа Колоньєтта з міста Реджо-Калабрія на півдні Італії знайшов оригінальний метод, як постійно мати свій сертифікат з собою — він зробив татуювання з ним. Ідея зробити таке тату вийшла випадково, під час розмови зі своїм тату-майстром.

Андреа не знав, що йому набити й майстер запропонував зробити татуювання COVID-сертифікату. Йому ідея сподобалась й десь за дві з половиною години у італійця з’явилась його відмітка про вакцинацію на тілі:

Удома були дещо спантеличені, хоч це не моє перше тату. Найприкольніше, що мій батько дізнався про це з мережі. Звісно, сказав мені бути більш розважливим і задуматися про інші речі

Тату зчитується як QR-код у спеціальному застосунку. Тату-майстер потім виставив відео, як Андреа зайшов до McDonald’s зі своїм «COVID-сертифікатом» на руці — врешті цей ролик зібрав мільйон переглядів у TikTok.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...