Реклама

💪🏻 ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати у «Дії»

Čytaty latynkoju
unsplash.com
💪🏻 ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати у «Дії»
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💪🏻 ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати у «Дії»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Мінцифрі повідомили, що українські COVID-сертифікати в застосунку Дія відповідають європейським та визнають їхню дію.

Вже завтра, 20 серпня, відбудеться брифінг за участі представників Мінцифри, МОЗ та ЄС, де розкажуть про усі особливості COVID-сертифікатів. На заході можна буде дізнатись про те, як працюватимуть документи в Україні й закордоном, та коли саме українці зможуть подорожувати з сертифікатами в «Дії».

Під час брифінгу представники Мінцифри, МОЗ та ЄС розкажуть про проєкт, його технічну частину, як все буде працювати та коли українці зможуть подорожувати з сертифікатами в Дії. Також спікери відповідатимуть на запитання преси.

COVID-сертифікат — це документ у Дії, який підтверджуватиме ваш статус про вакцинацію, негативний результат ПЛР-тесту або те, що людина одужала від коронавірусної хвороби. Сертифікат з’явиться поруч із вашими іншими цифровими документами в Дії

Переглянути трансляцію можна буде за посиланням.

Читайте також: 🏥 У США відкриють клініку для людей з постковідним синдромом

Детальніше 

Наразі COVID-сертифікати у «Дії» знаходяться на бета-стадії й їх можуть отримати користувачі, які пройшли повний курс вакцинації. Документи працюватимуть так само як й інші сервіси застосунку. Перевірити дійсність сертифіката можна буде за QR-кодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...