Реклама

В Києві стартує програма для менеджерів культури

З 8 жовтня розпочинається новий Creative Management Camp — освітня програма про те, як створюються проекти у сфері культури. Про це пише Platfor.ma
Čytaty latynkoju
В Києві стартує програма для менеджерів культури
  1. Головна
  2. Креатив
  3. В Києві стартує програма для менеджерів культури
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
З 8 жовтня розпочинається новий Creative Management Camp — освітня програма про те, як створюються проекти у сфері культури. Про це пише Platfor.ma

Програма для тих, хто хоче реалізувати себе в культурній та креативній сфері. Вона   триватиме до 23 грудня і включає інтенсивну практику з дослідження та тенденцій, особливостей управління креативними проектами, розробки бізнес-моделей та бюджету, пошуку ресурсів та команди.

Що робитимуть учасники

Протягом 11 тижнів учасники кемпу будуть працювати над ідеями та кейсами зі сфери мистецтва, музики, кіно, театру, з галузі масових заходів, освіти та соціальних ініціатив. Навчатимуть практичним навичкам 30 фахівців, міських підприємців, засновників та менеджерів таких проектів, як Brave!Factory, «Белые ночи» та BeLive, фестиваль «86» та Гогольфест, лейбл Masterskaya, школа Projector, спільнота IZONE, театр ДАХ, Я Галерея та інші. Завершиться програма наприкінці грудня захистом групових та індивідуальних проектів учасників.

Курс складається з 11 тижнів-модулів. Ментори курсу допоможуть розібратись, що таке бізнес-моделювання, маркетинг-стратегія та ефективний PR, фандрейзинг та планування. Найактивніші студенти отримають рекомендації щодо роботи та стажування у сфері культури, консультації спеціалістів щодо запуску власної справи та консалтинг-підтримку після навчання. Інтенсив розроблено для практичного занурення в управління культурними, соціальними, освітніми ініціативами. Заняття проходять в IZONE.

Серед спікерів: бізнес-консультант, фасилітатор Creative Enterprise Ukraine — Катерина Ушакова; засновниця інклюзивного табору Space Camp, керівник ГО «Бачити серцем» — Олеся Яскевич, співзасновник арт-центру Close — Сергій Яценко та інші лектори.

До речі, дізнатися більше про програму Creative Management Camp, її розробку та основні ідеї, можна в інтерв’юСпівзасновниці Creative Management Camp — про навчання для культурних проектів з засновницями курсу Тамарою Лазаренко та Аріанною Хмельнюк.

Share
Написати коментар
loading...