Реклама

Смарт-годинники у 2020 році приноситимуть $150 млн від продажів — прогноз

Ще 4 роки тому індустрія смарт-годинників вважалася чимось екзотичним та нішевим — але аналітики Nakono запевняють, що у найближчі роки інтерес споживачів та обсяг продажу цих ґаджетів продовжить утримання вже здобутої частки ринку
Čytaty latynkoju
Смарт-годинники у 2020 році приноситимуть $150 млн від продажів — прогноз
  1. Головна
  2. Новини
  3. Смарт-годинники у 2020 році приноситимуть $150 млн від продажів — прогноз
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Ще 4 роки тому індустрія смарт-годинників вважалася чимось екзотичним та нішевим — але аналітики Nakono запевняють, що у найближчі роки інтерес споживачів та обсяг продажу цих ґаджетів продовжить утримання вже здобутої частки ринку

Світовий ринок розумних годинників та фітнес-трекерів до 2020 року згідно з цим прогнозом збереже стале зростання. Одночасно відбудеться зниження вартості низки моделей.. Хоча на ринку портативної електроніки одночасно продають фітнес-трекери, смарт-годинники, розумні окуляри та монітори спортивної активності, найбільш популярним серед покупців залишатиметься саме розумний годинник.

Як виглядатиме ситуація із продажами персональної мініатюрної смарт-електроніки

З точки зору ринкової вартості, в майбутньому в сегменті wearables буде домінувати смарт-годинник. Аналітична компанія Nakono серед основних причин популярності називає удосконалення та зростання споживацького інтересу до однієї конкретної марки — Apple Watch. Останні удосконалення свідчать, що з часом смарт-годинник можна буде використовувати як базовий замінник для смартфонів без обов’язкового носіння смартфону із собою.

У 2020 році кількість смарт-годинників, доставлених у всьому світі покупцям та магазинам, складе 307 млн одиниць (у порівнянні з 5,8 млн у 2014 році). Натомість фітнес-трекерів продаватимуть лише 10,75 млн (проти 6,1 млн у 2014-му та понад 37,5 млн одиниць у 2017 році).

У 2020 році питома вага обсягів постачання смарт-годинників серед усіх персональних смарт-пристроїв для носіння на руці складе 73,85% (у 2014 році їх було лише 9,63%).

Які показники матиме ніша смарт-годинників серед усіх розумних пристроїв

У 2020 році частка загальних обсягів постачання фітнес-трекерів та моніторів серцевої та фізичної активності складе лише 2,59%. Також зроста вартість смарт-годинників — за 2 роки вона становитиме $502 проти $290 ще 4 роки тому.

Натомість фітнес-трекери стануть вкрай дешевими: середня ціна опуститься майже на $44 — до $49 за одиницю. Відтак дохід, отриманий від продажу смарт-годинників уроздріб на світовому ринку, у 2020 році складе понад $154 млрд (у 2014-му цей показник склав $1,68 млрд).

Які грошові показники матиме цей ринок

Дохід, отриманий від продажів фітнес-трекерів уроздріб, у 2020-му складе $527 млн (це — на майже $60 млн менше за показники 2014-го). Також зроста питома вага смарт-годинників серед загального роздрібного доходу, отриманого від продажу таких пристроїв.

Нагадаємо, раніше ми оприлюднювалиІнтернет-користувачі в Україні та Східній Європі — що варто знати прогноз щодо кількості інтернет-користувачів у Східній Європі в цілому та в Україні зокрема.

Share
Написати коментар
loading...