Реклама

Відомий турецький бренд одягу відкрив перший магазин в Україні

19 травня 2018 року відомий турецький бренд Koton відкриє перший в Україні магазин у торгово-розважальному центрі Lavina Mall у Києві
Čytaty latynkoju
Відомий турецький бренд одягу відкрив перший магазин в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Відомий турецький бренд одягу відкрив перший магазин в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
19 травня 2018 року відомий турецький бренд Koton відкриє перший в Україні магазин у торгово-розважальному центрі Lavina Mall у Києві

Новий магазин загальною площею 1550 кв. м буде розташований у центральному атріумі Lavina Mall, поруч із фонтаном, повідомили у NAI Ukraine. На часі дізнатися більше про бренд із Туреччини, який запускає продажі у цьому магазині.

Що варто знати про Koton

Станом на травень 2018 року мережа Koton налічує 506 магазинів, 303 з яких відкрито у Туреччині і 203 – за кордоном. Також продукти цього бренду є у продажу в 800 точках продажу у всьому світі. До 2023 року компанія планує стати найбагатшим модним брендом з найпопулярнішими колекціями на 5 континентах.

Менеджер Koton, що відповідає за розвиток в Україні, Ірфан Докдок підкреслив, що Україна є одним із стратегічних ринків за кордоном завдяки споживацьким вподобанням населення. За його словами, регіон та потреби споживачів добре відомі компанії. Саме тому тут запропонують різноманітні колекції за доступними цінами.

Де саме відкриють магазин

Перший магазин турецького бренду буде розташовано у Lavina Mall – найбільший український мегамолл площею 170 280 кв. м. Цей ТРЦ вже має низку нагород міжнародного рівня «Проект року» (комерційна нерухомість) у Східній Європі за версією Eastern Europe Real Estate Forum & Project Awards 2016, «Retail Development Ukraine» European Property Awards 2017-2018, та премію Commercial Property Awards 2017 у номінації найкращий «Великий торговельний центр».

Нагадаємо, раніше ми інформували про вихід брендуH&M в Україні: від історії бренду до призначення PR-директорки H&M на український ринок.

Share
Написати коментар
loading...