Реклама

Україна представить національний стенд на міжнародній виставці в Китаї

Україна вперше представить національний стенд на міжнародній виставці з імпорту China International Import Expo 2018, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР)
Čytaty latynkoju
Україна представить національний стенд на міжнародній виставці в Китаї
  1. Головна
  2. Новини
  3. Україна представить національний стенд на міжнародній виставці в Китаї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Україна вперше представить національний стенд на міжнародній виставці з імпорту China International Import Expo 2018, яка проходитиме з 5 по 10 листопада 2018 року у Шанхаї (КНР)

Це перша міжнародна виставка в Китаї, що орієнтована на імпорт. Китай готовий розглядати іноземні товари. Для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги цьому ринку.

Які перспективи має Україна на цій виставці

Запрошення щодо участі України було надіслано особисто Віце-прем’єром Держради КНР Ма Каєм та прийнято Мінекономрозвитку. Координацією участі України з національним стендом займатиметься Офіс з просування експорту спільно з Мінекономрозвитку. За словами міністра Степана Кубіва, Україна може постачати безліч продукції до Китаю: від продовольства до промислових товарів, одягу, різноманітної техніки, послуг. Кубів наголошує, що національний стенд України допоможе експортерам комплексно показати себе та вийти на перспективний китайський ринок.

А торговий представник України Наталія Микольська зауважує, що представлення України на національному рівні на виставці CIIE 2018 – це реальний крок до налагодження тісного економічного партнерства з Китаєм, який є ринком у фокусі для нашого експорту згідно з Експортною стратегією України на наступні 4 роки.

Про виставку

Міжнародна виставка «China International Import Expo 2018» є одним з найбільш пріоритетних виставково-ярмаркових заходів для Китайської Народної Республіки. Очікується, що у заході візьмуть участь понад 150 тис китайських і іноземних компаній з понад 100 країн світу. Загальна виставкова площа перевищує 200 тисяч квадратних метрів.

Нагадаємо, що на «Експо-2020» в Дубаї Україна презентуєНа «Експо-2020» в Дубаї Україна презентує національний стенд національний стенд. В ОАЕ планують показати найбільш цікаві українські проекти. Серед них, зокрема, інноваційні рішення у аграрній сфері, промисловості, енергетиці та енергоефективності. Будуть представлені й інфраструктурні проекти, машинобудування, авіакосмічна сфера.

Share
Написати коментар
loading...