Реклама

Міносвіти змінить іграшки у дитсадках на сучасніші та технологічніші

Міносвіти вперше за 15 років порекомендувало переглянути, з чим граються діти у дошкільних навчальних закладах  
Čytaty latynkoju
Міносвіти змінить іграшки у дитсадках на сучасніші та технологічніші
  1. Головна
  2. Новини
  3. Міносвіти змінить іграшки у дитсадках на сучасніші та технологічніші
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міносвіти вперше за 15 років порекомендувало переглянути, з чим граються діти у дошкільних навчальних закладах  

Профільне міністерство помітило, що іграшки у дитячих закладах дошкільної освіти не відповідають реаліям 2018 року. Замість іграшкових м’ясорубок та телевізорів пропонують закупити сучасніші види розваг— моделі мобільних телефонів, пральних машин, фотоапаратів, мікроскопів та комп’ютерів. Саме вони, на думку представників Міністерства освіти і науки, мають стати основним інструментом навчання та виховання у дитячих садках.

Як зміняться іграшки

У Міністерстві освіти рекомендують радіокеровані та інерційні іграшки. У переліку іграшок з’явилися і набори карток для вивчення емоцій і почуттів, а також економічних навичок. До списку також додали розвивальні килимки, м’які та магнітні конструктори, а ще — спеціальні ігрові набори для розвитку дрібної моторики у дітей дошкільного віку. Діти також вивчатимуть декоративний розпис та народні ремесла у дитячих садках. Уперше серед іграшок для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку з’являться фігурки козаків і ляльки-мотанки. Та й звичайних ляльок — хлопчика і дівчинку — одягнуть в українські народні костюми, кажуть у відомстві, коментуючи пропоновані зміни.

Еволюціонують іграшки не лише в Україні. Нагадаємо, що NASA випустилиNASA випустила тематичну ляльку для дівчат, які мріють про космос тематичні ляльки для дівчат, які мріють про космос. У перший день 2018 року нова лялька бренду та компанії NASA потрапила до магазинів. 11-річна Лусіана Вега хоче бути першою, хто потрапить на Марс. Таким чином Національна космічна агенція у США намагається популяризувати освоєння космосу серед дітей.

Share
Написати коментар
loading...