Реклама

Google запустила спрощене рекламне рішення для українського малого бізнесу

Компанія Google запустила в Україні AdWords Express. Цей сервіс допоможе тим бізнесам, які не мають команди маркетологів або яким просто не потрібні всі функції звичайного AdWords
Čytaty latynkoju
Google запустила спрощене рекламне рішення для українського малого бізнесу
  1. Головна
  2. Новини
  3. Google запустила спрощене рекламне рішення для українського малого бізнесу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Google запустила в Україні AdWords Express. Цей сервіс допоможе тим бізнесам, які не мають команди маркетологів або яким просто не потрібні всі функції звичайного AdWords

Мета AdWords Express — допомогти малому бізнесу в охопленні більшої кількості клієнтів в інтернеті. За допомогою AdWords Express можна рекламувати товари й послуги в Google і отримувати реальні результати, наприклад, дзвінки, відвідування магазину та дії на веб-сайті потенційних клієнтів. Налаштування оголошення займає близько 15 хв, а сам додаток буде постійно покращувати його, оцінювати ефективність і показувати прозорі та зрозумілі результати.

Навіщо потрібен новий інструмент

Фактично 70% споживачів вивчають інформацію про товари й послуги онлайн, перш ніж щось придбати. В Україні кожний третій протягом кількох днів перед покупкою шукає інформацію в інтернеті. AdWords Express допомагає вам отримати доступ до потенційних клієнтів саме тоді, коли вони шукають те, що пропонує продавець. AdWords Express дає доступ до реальних результатів на основі бізнес-цілей, незалежно від того, чи це дзвінки від клієнтів, відвідування онлайн-магазину або дії на сайті. Цей спрощений інструмент керування рекламними кампаніями постійно оптимізує ваше оголошення й показує, наскільки добре реклама відповідає цілям рекламодавця.

Які можливості пропонує Google

Використовуючи технологію Google, AdWords Express керує аспектами створення рекламної кампанії в інтернеті, які вимагають багато часу та грошей: створює списки ключових слів і оптимізує кампанії для мереж і пристроїв. Цей підхід робить AdWords Express чудовим рішенням для компаній, які не мають спеціаліста для роботи з рекламними кампаніями.

Ми раді запропонувати компаніям в Україні доступ до простої й потужної онлайн-реклами. Із запуском AdWords Express ми сподіваємося допомогти малому бізнесу здобути нових клієнтів і розширити свій бізнес онлайн та офлайн.

Олександр Плетньов, менеджер з маркетингу Google Україна

Нещодавно компанія Google оприлюднилаGoogle поділився даними щодо активності українських інтернет-користувачів дані щодо активності українських користувачів в інтернеті.

Share
Написати коментар
loading...