Реклама

Восени «Приват24» відкриють для клієнтів інших банків

Розробники платіжних інтернет-сервісів «Приватбанку» восени оприлюднять низку оновлень, серед яких — доступ до мобільного додатку для клієнтів інших банків
Čytaty latynkoju
Unsplash
Восени «Приват24» відкриють для клієнтів інших банків
  1. Головна
  2. Новини
  3. Восени «Приват24» відкриють для клієнтів інших банків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Розробники платіжних інтернет-сервісів «Приватбанку» восени оприлюднять низку оновлень, серед яких — доступ до мобільного додатку для клієнтів інших банків

«Приват24» на сьогоднішній день є одним із основних продуктів «Приватбанку» із 9 млн користувачів. Зараз мобільний додаток банку використовують для моментальних платежів та купівлі товарів і послуг виключно кнієнти банку. Проте вже в жовтні 2017 року його відкриють для клієнтів інших банків.

Розробники також планують цілком оновити iOS-версію додатку для «Приват24». У неї додадуть нові функції та змінять дизайн додатку. Над змінами працює окрема команда. Версію для Android оновлять згодом.

Нові розробки в плані NFC-платежів

Банк від 2014 року має також власну технологію хмарного NFC-гаманця, який використовується до цих пір клієнтами «Приват24». Проте зараз банківська установа готове розширення послуг — тому йдуть перемовини із постачальниками пристроїв із підтримкою бездротових платежів. включно із Apple. Проте подробиць банк поки не розкриває. Основне завдання — це розвиток NFC-платежів за участі компаній «великої трійці». Орієнтовно перші напрацювання можна буде побачити вже у листопаді 2017 року.

«Своя Siri»

За словами представників «Приватбанку», зараз ведуться роботи над голосовим помічником, який зможе не просто відповідати на запитання клієнта, але й допомагати із замовленням товарів та доставки. Також «Приватбанк» прагне запустити ботів в усіх доступних месенджерах та зробити їхнє використання максимально зручним для клієнтів.

Нагадаємо, раніше «Приватбанк» представивЗапущено новий інтерфейс «Приват24 для бізнесу» новий інтерфейс для сервісу «Приват24 для бізнесу». Користувачі отримали новий дизайн та магазин послуг, схожий за інтерфейсним рішенням на аналогічні магазини додатків в App Store та Google Play.

Share
Написати коментар
loading...