Реклама

У Києві з’явиться найбільший у Східній Європі магазин Zara

У столичному торгово-розважальному центрі Lavina Mall відкриються 6 магазинів Inditex загальною площею близько 7 тис м², в тому числі – найбільший в Східній Європі Zara
Čytaty latynkoju
У Києві з’явиться найбільший у Східній Європі магазин Zara
  1. Головна
  2. Новини
  3. У Києві з’явиться найбільший у Східній Європі магазин Zara
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У столичному торгово-розважальному центрі Lavina Mall відкриються 6 магазинів Inditex загальною площею близько 7 тис м², в тому числі – найбільший в Східній Європі Zara

В Lavina Mall вже відкрито понад 250 магазинів. На кінець липня 2017 року заповнюваність ТРЦ перевищила 85%. А тепер туди прийде Zara та низка інших магазинів.

Які магазини групи Inditex відкриють у ТРЦ

Повідомляється, що в Lavina Mall відкриють магазини Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius і Oysho. Магазин Zara займе площу 3400 м², Bershka – 900 м², Stradivarius – 800 м², Pull&Bear – 750 м², Massimo Dutti – 730 м², Oysho – 440 м².

Що варто знати про Inditex Group

Це – іспанська компанія, заснована в 1963 році. Є одним з найбільших fashion-рітейлерів у світі – близько 7000 магазинів групи працюють в 91 країні. На ринку України Inditex Group представлена ​​з 2008 року брендами Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho і Uterque. Всього в країні працюють понад 50 магазинів в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Вінниці, Херсоні та Черкасах.

Однозначно можна стверджувати, що Lavina Mall стає лідером на ринку fashion-рітейлу. Але це тільки початок, далі очікуються відкриття інших всесвітньо відомих брендів.

Олександр Черницький, голова правління Mandarin Plaza

Раніше ми повідомляли, що Alibaba планує поєднатиAlibaba запускає офлайн-супермаркети в мегаполісах онлайн- та офлайн-шопінґ із запуском 3 нових супермаркетів у Пекіні та Шанхаї в рамках ініціативи із оновлення своєї рітейл-стратегії. В цих аутлетах, які називаються Hema, споживачі зможуть не лише робити покупки, але й замовити доставку продуктів харчування із оплатою їх через мобільні телефони за допомогою системи Alipay. Кожен товар на полицях матиме штрих-код, який можна відсканувати — та побачити всю ціну та інформацію про продукт.

Share
Написати коментар
loading...