Реклама

Гроші в чаті — Skype запустив можливість PayPal-переказів

У користувачів Skype з'явилася можливість переказувати гроші — щоправда, поки що ця опція працює лише для мобільних пристроїв і не в усіх країнах світу
Čytaty latynkoju
Depositphotos
Гроші в чаті — Skype запустив можливість PayPal-переказів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Гроші в чаті — Skype запустив можливість PayPal-переказів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У користувачів Skype з'явилася можливість переказувати гроші — щоправда, поки що ця опція працює лише для мобільних пристроїв і не в усіх країнах світу

Skype внаслідок редизайну та додавання нових опція отримав можливість приймати та переказувати гроші. Для цього вам потрібен акаунт у платіжному сервісі PayPal. Переказ коштів за допомогою нової опції стане простішим та швидшим.

Як працюють перекази коштів у сучасних месенджерах

Набагато раніше схожу можливість запустили у Facebook, де платежі та перекази підтримує Messenger. Ідея миттєвих переказів у месенджерах знайшла підтримку у багатьох компаній. Крім того, аналогічні швидкі платежі підтримують пристрої від Apple. При цьому наступним кроком інтеграції стане сервіс Apple Pay в iOS 11. Рішення Skype взятиPayPal в якості платіжного партнера експерти називають розважливим кроком. Це пояснюється тим, що чимало представників малого та середнього бізнесу, котрі використовують PayPal для розрахунків за фрілансерські чи контрактні роботи, також активно користуються Skype для перемовин чи дистанційного навчання. Доступною нова опція стане у 22 країнах — і лише для мобільних пристроїв. Деталі про нововедення можна прочитати у документації Skype.

Ми також розповідали, що PayPal вирішив модернізуватиPayPal модернізує перекази в будь-яку точку світу свій сервіс P2P-переказів Venmo. Тепер користувачі цього платіжного сервісу зможуть перевести кошти на свої банківські рахунки за кілька хвилин. Зараз послуга знаходиться на стадії бета-тестуванні. Проте вона буде доступна всім користувачам в США протягом декількох місяців. Модернізація стала можливою в основному завдяки партнерству PayPal з компаніями-гігантами платіжної сфери Visa і Mastercard. Вартість послуги буде складати 25 центів за транзакцію.

Share
Написати коментар
loading...