Реклама

В Україні розпочав роботу національний туристичний портал

На сайті Zruchno.Travel об'єднано всі діючi туристичні об'єкти: від водоспадів і музеїв, ресторанів і кафе до заповідників і паркових ансамблів України
Čytaty latynkoju
В Україні розпочав роботу національний туристичний портал
  1. Головна
  2. Новини
  3. В Україні розпочав роботу національний туристичний портал
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті Zruchno.Travel об'єднано всі діючi туристичні об'єкти: від водоспадів і музеїв, ресторанів і кафе до заповідників і паркових ансамблів України

Для тих, хто любить подорожі різними маршрутами в Україні, запускається нова можливість. З 17 травня розпочав роботу національний туристичний портал Zruchno.Travel, що покликаний об’єднати всі вітчизняні туристичні об’єкти. На часі дізнатися більше про те, куди та як можна подорожувати Україною — та як користуватися новим туристичним ресурсом в інтернеті.

Спланувати подорож можна від водоспадів до ресторанів

Аналогів подібного туристичного порталу раніше не було в Україні, кажуть автори — і наголошують, що на цьому ресурсі об’єднано всі діючi туристичні об’єкти: від водоспадів і музеїв, ресторанів і кафе до заповідників і паркових ансамблів. Сайт українських розробників розповідає про всі найцікавіші місця нашої країни. Головна мета розробки — розвиток внутрішнього туризму. Завдяки цьому порталу можна знайти місця для відпочинку як добре розрекламовані, так і недостатньо відомі за межами окремо взятих українських регіонів.

Як все влаштоване

Ви можете скористатися пошуковою системою, щоб самостійно обрати куди податися і що подивитися. Також на сайті пропонують приєднатися до розроблених маршрутів, які детально розписані. Туристи можуть також підшукати маршрут та окремі його локації залежно від власних побажань та очікувань. Напрямок подорожі можна планувати за областями України, адже портал має відповідні окремі розділи. Розробники Zruchno.Travel підготували ряд інформативних матеріалів про різні пам’ятки та історичні місця. Завдяки фото- та текстовим матеріалам можна заздалегідь дізнатися, що на вас чекає у обраному вами місті чи області.

Share
Написати коментар
loading...