Реклама

Японці відкриють завод на Вінниччині для випуску автомобільних компонентів

Компанія Fujikura з Японії планує запуск нового заводу у Вінниці — поки що розпочато промо-кампанію із пошуку стажерів та потенційних працівників
Čytaty latynkoju
Японці відкриють завод на Вінниччині для випуску автомобільних компонентів
  1. Головна
  2. Новини
  3. Японці відкриють завод на Вінниччині для випуску автомобільних компонентів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія Fujikura з Японії планує запуск нового заводу у Вінниці — поки що розпочато промо-кампанію із пошуку стажерів та потенційних працівників

Японська компанія Fujikura розширює своє виробництво в Україні. Серед планів компанії найближчим часом є відкриття виробничих потужностей на Вінниччині. Поки що потенційним робітникам пропонують стати стажерами і відвідати завод у Львові.

Кого шукають японці

Жителям Вінниччини пропонують стaжувaння нa посaду оперaторa, а після – прaцевлaштувaння нa підприємстві. Стажування у Fujikura Automotive Ukraine Lviv триватиме протягом 90 днів. Стажери при цьому отримують житло на період навчання та зaробітну плaту у розмірі 4,2 тис грн, обіцяють представники компанії. Надалі зарплатня буде вищою, а працівникам запропонують роботу в рідному регіоні.

Що це за компанія

ТОВ Fujikura Automotive Ukraine Lviv — компанія, що була зaсновaна у листопaді 2013 році японською корпорацією Fujikura Ltd. для реaлізaції інвестиційного проекту в Укрaїні з виробництвa aвтокомпонентів. Підприємство створює кабельні мережі для провідних європейських aвтомобільних виробників за японськими стaндaртaми якості. Відповідний напрямок промислового виробництва реалізовуватимуть і силами нового збирального цеху у Вінницькому регіоні.

Скільки стажерів шукають

Після стажування вінничани зможуть повернутися до рідного міста, адже тут планується створити 300 робочих місць для компанії. Втім, якихось інших подробиць про час запуску виробництва та остаточне місце розташування заводу в компанії поки що не розголошують. Можливо, підприємство увійде до Вінницького індустріального парку, про який ми повідомляли ранішеУ Вінниці на додачу до індустріального парку створять Центр інновацій. Поки що остаточної інформації про плани керівників заводу немає.

Share
Написати коментар
loading...