Реклама

Театр тіней супроводить лекцію про світло

У Києві представлять унікальне поєднання наукової лекції про світло у супроводі справжнього театру тіней.  Пізнавальне шоу для всієї родини
Čytaty latynkoju
Science After Dark
Театр тіней супроводить лекцію про світло
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Театр тіней супроводить лекцію про світло
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У Києві представлять унікальне поєднання наукової лекції про світло у супроводі справжнього театру тіней.  Пізнавальне шоу для всієї родини

Увімкни світло! У межах Science After Dark відбудеться концерт театру тіней та лекція про світло.

Організатори вирішили відійти від класичного формату лекцій про науку, які часто здаються нудними та нецікавими. Цього разу лектори виступатимуть разом з театром тіней Verba Shadow.

Хто бере участь

Науковці прочитають короткі лекції про світло. Астрофізик Дар’я Добричева розповість про світло як фізичне явище, а фізіолог Віктор Досенко розкаже, як ми бачимо світло і від чого залежить наша здатність сприймати кольори.

Читайте також: Команда «Куншт»: «Прагнемо довести, що наука стосується кожного»

Їх буде супроводжувати театр тіней Verba Shadow Theatre. Він був заснований у 2010 році. Однією з місій команди є популяризація України у світі. Verba Shadow створили безліч постановок та гастролювали в 37 країнах світу.

театр тіней

Організатори події

Куншт – це науково-популярний журнал та платформа популяризації науки в Україні. Його автори розповідають, що вченим відомо про Всесвіт і куди спрямовані їхні пошуки.

INSCIENCE – це проект про науку та інновації, який розвиває наукову екосистему в Україні. У ньому популяризують науку через події, спеціальні проекти в медіа. Також роблять програму для школярів та об’єднують науку з бізнесом.

Квитки можна придбати за посиланням. Зробіть відмітку на івенті у Facebook.

Share
Написати коментар
loading...