Реклама

7 додатків для продуктивної роботи на MacBook

Одне з найгірших відчуттів —  коли заміcть продукувати шалені ідеї, ми  витрачаємо безцінний робочий час на рутинні завдання, які можна легко автоматизувати, якби наш ноутбук виконував ці завдання автоматично. На часі дізнатися, як «прокачати» свій MacBook — і продуктивність
Čytaty latynkoju
7 додатків для продуктивної роботи на MacBook
  1. Головна
  2. Історії
  3. 7 додатків для продуктивної роботи на MacBook
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Одне з найгірших відчуттів —  коли заміcть продукувати шалені ідеї, ми  витрачаємо безцінний робочий час на рутинні завдання, які можна легко автоматизувати, якби наш ноутбук виконував ці завдання автоматично. На часі дізнатися, як «прокачати» свій MacBook — і продуктивність

Застосунки, що доступні в українському сервісі додатків за підпискою під назвою SetappЯрослав Степаненко, Setapp: «Ми завжди забезпечуємо обіцяне», зроблять ваш MacBook продуктивнішим. Вони адаптують робочий простір і зроблять комфортнішими ваші повсякденні операції із електронним листуванням, списками завдань, написанням текстів та пошуком файлів.

Ulysses

Чи зберігаєте ви свої нотатки, документи, думки та інші записи в єдиному місці? Найчастіше, відповідь на це питання негативна. Через звичку занотовувати будь-що будь-де нам часто не вдається знайти «саме той, найважливіший клаптик паперу», де три тижні тому поспіхом ви записал найкрутішу ідею всього свого життя.

Для цього потрібен Ulysses. Це —  потужний текстовий редактор для занотовування ідей, сбжетів і навіть розгорнутих кіносценаріїв. Як і з Google Docs, з Ulysses можна працювати на ходу, маючи доступ до документів і зі смартфону, і з ноутбуку. З цікавих родзинок:

  • структурована бібліотека документів,
  • синхронізація з iCloud,
  • спрощений процес публікації у Medium,
  • підтримка WordPress.

Paste

Скільки разів ви копіювали текст, а потім згадували, що хвилину тому теж скопіювали щось важливе — і попередній фрагмент тексту втрачено? Напевно, це ставалося безліч моментів у вашому житті.

Paste —  додаток, що зберігає на дошці усе, що ви копіювали. Окрім цього, можна копіювати текст, зберігаючи форматування, синхронізувати дошку з усіма вашими ґаджетами та ділитися скопійованими відрізками текстів з друзями.

Workspaces

Найбільше мультизадачний мозок починає «кипіти» тоді, коли доводиться відкривати посилання, листи та файли тисячу разів на день. Workspaces запам’ятовує, які ресурси вам потрібні для виконання завдань, тому запускає їх у 1 клік. Додаток зберігає потрібні сайти, папки та файли в одному місці. Не витрачайте свій час на пошук — просто працюйте.

Lacona

Spotlight на Mac стає все кращим і кращим за допомогою Siri, та він все одно досі не дотягує до помічника Lacona. Розробники називають його «тим, чим повинна бути Siri в macOS». Насправді, можливості програми вражають, бо вона, окрім стандартного пошуку та написання повідомлень голосом, вміє створювати нагадування і планувати події в календарі, вмикати музику в iTunes, рахувати, перекладати цілі сайти та додавати завдання до списку в застосунку Todoist.

GoodTask

Good Task — це додаток, що допомагає фокусуватися на роботі. Знаючи, що під рукою завжди є ретельно вибудуваний чек-лист з виставленими пріоритетами, термінами виконання та нотатками, не так страшно, що опинишся поза дедлайном.

Цей додаток дає максимально просту автоматизацію, яка вбиває звичну рутину. Більше не потрібно власноруч переносити кожен пункт та налаштовувати сотню полів — Good Task пропонує спрощену систему ведення справ.

Focus

Часто трапляється, що хочете погортати Facebook «лише 5 хвилин» — а згодом розумієте, що зависли в соцмережах на годину? З цією проблемою та її подоланням допоможе Focus. Fоcus дає вам змогу сформувати ідеальний робочий простір, де можна заблокувати сповіщення, сайти та додатки, котрі вас відволікають. Таким чином можна залишатися в «робочому» стані протягом дня — і не витрачати час на несуттєве.

Boxy

Більшість додатків для електронної пошти люблять збирати все і одразу — навіть більше, ніж ви реально використовуватимете. Частину вкладених файлів та окремих міток чи тематичних тек у пошті ви не відкриваєте місяцями. Бо насправді від пошти вам потрібні зручність та приємний дизайн.

Цей поштовий клієнт рацює з будь-яким видом Google-акаунтів, чи-то звичайний профіль чи обліковий запис Google Apps for Work. Boxy зібрав усі найпотрібніші «фішки» та спакував у гарну обгортку, оснастивши інструмент усіма потрібними функціями: повідомленнями, режимом читання, перемиканням акаунтів, а також темною темою та підтримкою «гарячих» клавіш.

Нагадаємо, раніше ми розповідали20 корисних інструментів для онлайн-маркетолога вам про додатки та сервіси для онлайн-маркетологів.

Share
Написати коментар
loading...