Реклама

🤤 У 2022 році в McDonald’s в Україні з’являться бургери з рослинним м’ясом

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤤 У 2022 році в McDonald’s в Україні з’являться бургери з рослинним м’ясом
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🤤 У 2022 році в McDonald’s в Україні з’являться бургери з рослинним м’ясом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як повідомила очільниця відділу комунікацій McDonald’s в Україні Олеся Муджирі в інтерв’ю UBR, вже наступного року в українських ресторанах з’являться бургери з рослинного м’яса. Рослинні бургери продаватимуть в окремих закладах різних регіонів:

Наступного року ми маємо намір тестувати бургер McPlant зі штучного м’яса. Якщо тест пройде добре, тоді, вірогідно, цей бургер буде запущено в Україні

Читайте також: 🤤 McDonald’s відкриватиме нові заклади на заправках

Також вона зазначила, що бургери з’являться не з самого початку 2022 року. За її словами, чим більше цей продукт купуватимуть у мережі, тим дешевше він коштуватиме. Наразі компанія намагається створити рецептуру рослинної котлети спеціально для України, оскільки в кожній країні їх готують по-різному. Наприклад, у Великій Британії такі бургери повністю веганські, а у Австралії до складу бургерів входять деякі продукти тваринного походження — яйця, молоко та сир.

Про плани McDonald’s виробляти бургери з веганським м’ясом було відомо ще минулого року. Мережа ресторанів створила окремий бренд котлет з рослинного м’яса — McPlant. За словами голови компанії Яна Бордена наразі планують виробляти замінник яловичини, а вже згодом може з’явитись альтернатива й для курятини, свинини та яєць.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...