Реклама

🍔 McDonald’s вироблятиме бургери з веганського м‘яса

Очікується, що перші бургери з'являться протягом наступного року.
Čytaty latynkoju
🍔 McDonald’s вироблятиме бургери з веганського м‘яса
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🍔 McDonald’s вироблятиме бургери з веганського м‘яса
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що перші бургери з'являться протягом наступного року.

Веганські бургери Mc Donald’s

Мережа ресторанів McDonald’s почне виробляти веганські котлети для своїх бургерів. Про це повідомляє CNBC з посиланням на голову компанії Яна Бордена.

Компанія планує створити окремий бренд котлет з рослинного м’яса — McPlant. Очікується, що вони з’являться у продажі в декількох країнах вже протягом наступного року. Ян Борден зазначив, що наразі планують виробляти замінник яловичини, а вже згодом може з’явитись альтернатива й для курятини.

Рецепт рослинного м’яса невідомий і його ретельно зберігають. Також залишається таємницею — це буде декілька окремих позицій в меню чи це буде повноцінна заміна м’ясу у стравах. В McDonald’s пообіцяли оголосити перелік країн, де продаватимуть рослинне м’ясо вже найближчим часом.

Раніше компанія вже тестувала  продаж веганських бургерів в Канаді — там партнером компанії був виробник Beyond Meat. Дуже багато експертів та інвесторів вважали, що мережа ресторанів співпрацюватиме разом з компанією на рівні світового виробництва. Втім, через новини про запуск власного бренду веганського м’яса McPlant, акції Beyond Meat впали на 6%.

Читайте також: 🍔 McDonald’s в Україні сортуватиме відходи в залах ресторанів — де саме

Про Beyond Meat

Компанію Beyond Meat заснував американець Ітан Браун у 2009 році. Стартап отримав венчурне фінансування від GreatPoint Ventures, Obvious Corporation, Білла Гейтса, Біза Стоуна, Humane Society та Tyson Foods.

Станом на серпень 2020 року ринкова вартість Beyond Meat склала 8,3 млрд доларів США. В Україні продаж Beyond Meat розпочався з листопада 2019 року.

Минуло року американський стартап Beyond Meat вперше з’явився? В Україні будуть продавати рослинне м’ясо Beyond Meat в Україні з продуктами у вигляді бургерних котлет та ковбасок. А нещодавно лінійку рослинних продуктів доповнив і фарш? Фарш Beyond Meat почали продавати в супермаркетах Україні — де можна придбати.

Рослинний фарш Beyond Mince — нова розробка американської компанії Beyond Meat. До його складу входить суміш білку, отриманого з гороху, машу та рису. Всі компоненти виключно рослинного походження.

Готові бургери Beyond Meat можна замовити на офіційному сайті доставки від дистриб’ютора.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...