Реклама

🚚 В Україні запустять цілодобовий ваговий контроль на дорогах

Інспектори Укртрансбезпеки, Нацполіція та СБУ захищатимуть дороги від руйнування.
Čytaty latynkoju
🚚 В Україні запустять цілодобовий ваговий контроль на дорогах
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚚 В Україні запустять цілодобовий ваговий контроль на дорогах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Інспектори Укртрансбезпеки, Нацполіція та СБУ захищатимуть дороги від руйнування.

Ваговий контроль на дорогах

Найближчим часом на дорогах України будуть функціонувати 40 стаціонарних вагових комплексів для забезпечення захисту доріг від руйнування, про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій під час інспекції автодороги М-06 «Київ-Чоп».

Також міністр зазначив, що Уряд розгляне зміни щодо роботи інспекторів Укртрансбезпеки. Очікується, що вони та органи місцевої влади будуть зобов’язані проводити контроль та захист стану доріг.

Наша мета — здійснювати цей контроль цілодобово. П'ять комплексів габаритно-вагового контролю вже працюють на дорогах навколо Києва в цілодобовому режимі. Аналогічна робота ведеться в Одесі, Умані, Миколаєві та інших містах. Найближчим часом 40 стаціонарних комплексів працюватимуть на дорогах України

Владислав Криклій, Міністр інфраструктури

У Мінінфраструктури збираються до кінця цього року відкрити 54 комплекси автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion («Зважування в русі»). А на їх базі запустять систему автоматичного стягування штрафів.

Владислав Криклій під час інспекції автодороги М-06 «Київ-Чоп»

Читайте також: 🚨 У Києві створили мапу з концентрацією ДТП

Раніше до цього президент України Володимир Зеленський погрожував у бесіді в Viber далекобійникам, що порушують ваговий контроль.

«Ви, хлопці, — засранці»

Нещодавно Володимир Зеленський додався до спеціального чату далекобійників «ГВК Ваговий контроль», де вони обговорюють, де краще їхати, щоб якось оминути контроль ваги автівок. У бесіді приблизно 18 тисяч осіб.

Президент завантажив до чату своє відеозвернення, де він обіцяв покарати усіх порушників.

Чесно кажучи, розвеселили ви мене. Хотів би вам сказати, що ви, хлопці, — засранці. Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви допомагати не можете, то хоча б трішки не заважайте. Добре? Тому що все одно всі чати ми знайдемо, і вас також знайдемо, і буде боляче

Володимир Зеленський, Президент України

Також голова держави зазначив, що Україна витрачає приблизно $1 мільйон на один кілометр доріг.

Раніше ми вже писали⛔️ «Укравтодор» запровадив нову навігацію на дорогах — вже встановили експериментальні знаки, як «Укравтодор» запровадив нову навігацію на дорогах — вже встановили експериментальні знаки.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...