Реклама

🥴 Take-Two Interactive закриє дві власні студії

Čytaty latynkoju
🥴 Take-Two Interactive закриє дві власні студії
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Take-Two Interactive закриє дві власні студії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець Take-Two Interactive планує закрити двох розробників в рамках масового звільнення.

Як пише Bloomberg, першою командою є лондонська студія Roll7, розробник Rollerdrome. Take-Two планує закрити студію та запропонує своїм співробітникам угоди про звільнення.

Інша компанія Intercept Games, що базується в Сіетлі, розробляла Kerbal Space Program 2. Загалом, Take-Two планує закрити офіс у Сіетлі та скоротити 70 робочих місць, або приблизно всіх людей, що працювали у Intercept Games.

Ці закриття відбуваються в рамках скорочення, що минулого місяця оголосила Take-Two. Тоді повідомлялося про плани звільнити 5% свого персоналу або близько 600 працівників.

Зазначається, що обидві студії були частиною Private Division, лейбла Take-Two, який був заснований у 2017 році для публікації малих і середніх ігор.

Віце-президент Take-Two з комунікацій Алан Льюїс заявив, що компанія «не надає додаткових деталей» щодо звільнень, але вона продовжить підтримку Kerbal Space Program 2.

Раніше ми повідомляли, що Take-Two скорочує 5% співробітників та скасовує неанонсовані проєкти, попри обіцянку не робити цього.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...