Реклама

🎮 Fallout 76 встановила новий рекорд за кількістю одночасних гравців у Steam

Čytaty latynkoju
🎮 Fallout 76 встановила новий рекорд за кількістю одночасних гравців у Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Fallout 76 встановила новий рекорд за кількістю одночасних гравців у Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Успіх серіалу Fallout призвів до підвищеної зацікавленості в іграх серії. Так, Fallout 76 оновила власний рекорд за кількістю одночасних гравців у Steam.

У Steam гра отримала найвищу кількість гравців за всю історію: у суботу, 20 квітня, в неї одночасно грали 64 083 гравці, за даними Steamdb. Це побило попередній рекорд, який гра встановила на тиждень раніше — майже 40 тис. одночасних гравців.

Варто зазначити, що коли Fallout 76 вийшла у 2018 році, її поширювали через власний лаучер Bethesda. У Steam гра з’явилася лише через два роки після релізу — у 2020 році.

Також нагадаємо, що Fallout 76 доступна у Game Pass. Це означає, що кількість гравців, які повернулися до гри після успіху телешоу, може бути набагато вищою за 64 тис. гравців. До виходу серіалу онлайн у грі складав близько 10 тис. гравців.

Серіал Fallout від Amazon Prime Video вийшов 11 квітня та став хітом: глядачі та критики залишилися задоволені шоу. Раніше ми розповідали, що реліз серіалу Fallout «у понад два рази» збільшив інтерес гравців до ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...