Реклама

🌚 Реліз мода Fallout: London перенесли через «некстген» оновлення від Bethesda

Čytaty latynkoju
🌚 Реліз мода Fallout: London перенесли через «некстген» оновлення від Bethesda
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 Реліз мода Fallout: London перенесли через «некстген» оновлення від Bethesda
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавалося, що до релізу одного з найамбітніших модів в історії відеоігор Fallout: London залишалося зовсім трохи, але Bethesda змусила розробників модифікації змінити свої плани.

Нагадаємо, що реліз мода, який переносить сетинг Fallout з США до Великої Британії мав вийти уже 23 квітня. Це має бути велика модифікація, яка не тільки додає якісь моменти, а фактично ледь не робить нову гру.

Проте, якщо ви уже готувалися до гри у постапокаліптичному Лондоні, то вам доведеться зачекати.

Розробники Fallout: London повідомили у своєму відеоблозі, що вимушені перенести реліз на невизначений час через вихід «некстген» оновлення для Fallout 4, яке може зламати роботу модів гри, на якій власне й базується масштабна модифікація.

Тому наразі команда розробників моду відзначає, що тепер їй знадобиться час для того, щоб зрозуміти, чи не вийде так, що «останні чотири роки нашої роботи можуть просто зламатися».

Нагадаємо, що за сюжетом події моду Fallout: London відбуватимуться у 2237 році, поміж першою та другою частиною Fallout. У постапокаліптичному Лондоні майбутнього буде війна залишків людства за ресурси, аби вижити після ядерної війни.

Над модом працює ціла купа людей серед яких є як професійні розробники, так і аматори.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...