Реклама

🌚 У Suicide Squad: Kill the Justice League гравці скаржаться на пройдену гру навіть не зігравши у неї

Čytaty latynkoju
🌚 У Suicide Squad: Kill the Justice League гравці скаржаться на пройдену гру навіть не зігравши у неї
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🌚 У Suicide Squad: Kill the Justice League гравці скаржаться на пройдену гру навіть не зігравши у неї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Іноді проходження гри може зайняти не один десяток годин, а іноді можна пройти гру навіть не розпочавши її.

Саме з такою ситуацією зіткнулися перші гравці у Suicide Squad: Kill the Justice League, яка вже встигла вийти у ранньому доступі у окремих регіонах. Однак новинка від Rocksteady із самого старту вже відзначається проблемами.

Багато гравців скаржаться на те, що зуміли пройти гру, ще до того як навіть зуміли в неї зіграти. Проблема полягає у тому, що ті, хто вже взявся за гру при вході у неї виявляють, що вони уже пройшли всю історію на самому початку.

Розробники уже взялися за розв’язання цієї проблеми та тимчасово вимкнули ігрові сервери. Тому тепер ті, хто заплатив за гру, щоб спеціально зіграти у неї раніше за інших залишилися без цієї можливості.

У Rocksteady звісно, що попросили вибачення перед гравцями, однак багато хто вирішив нагадати розробникам, що хоча б іноді наявність режиму гри в офлайн дійсно може врятувати від конфузів та деяких проблем.

Нагадаємо, що повноцінний реліз Suicide Squad: Kill The Justice League має відбутися уже 2 лютого 2024 року для PS5, Xbox Series X/S та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...