Реклама

👀 Засновники Rocksteady створили нову AAA-студію Hundred Star Games

Čytaty latynkoju
👀 Засновники Rocksteady створили нову AAA-студію Hundred Star Games
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Засновники Rocksteady створили нову AAA-студію Hundred Star Games
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча поки що не було жодних офіційних анонсів однак, видається, що співзасновники студії Rocksteady (серія ігор Batman Arkham) — Сефтон Гілл і Джеймі Вокер — заснували нову студію для розробки AAA-ігор в Лондоні.

Про це повідомляє видання Insider Gaming яке відзначає, що компанія під назвою Hundred Star Games описується як «стартап у сфері відеоігор, що базується у Східному Лондоні» та з командою у «100 ветеранів індустрії», що відповідає назві нової студії.

Загалом про Hundred Star нічого не відомо окрім деякої інформації, яку помітили на різноманітних ресурсах, адже Гілл та Вокер ще не робили жодних офіційних анонсів.

Наприклад Hundred Star уже має свій сайт з якого можна припустити, що назва студії буде стилізована під HUNDREDSTAR.

Також на платформі Great Place To Work знайшли опис нової компанії співзасновників Rocksteady:

Наша ідея полягає у створенні невеликої команди зі 100 ветеранів індустрії та молодих талантів, які прагнуть створювати найсучасніші ігрові враження, що надихають і захоплюють гравців по всьому світу. З інноваціями в основі, ми прагнемо розширювати межі, приймати різноманітність та сприяти розвитку активної ігрової спільноти.

Також у профілі Джеймі Вокера у LinkedIn помітили, що він наразі працює над «створенням чогось нового і секретного».

Нагадаємо, що Сефтон Гілл і Джеймі Вокер покинули Rocksteady у 2022 році і як відзначають у Insider Gaming вони не гаяали часу дарма та уже в лютому 2023 року заснували Hundred Star про яку стало відомо зараз.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...