Реклама

Нова ера Pepsi: новий брендинг вже в Україні

Čytaty latynkoju
Нова ера Pepsi: новий брендинг вже в Україні
  1. Головна
  2. Креатив
  3. Нова ера Pepsi: новий брендинг вже в Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Бренд Pepsi представив свіжий оновлений образ, що знаменує собою перший масштабний візуальний редизайн за останні 14 років. Ця захоплива трансформація вже відбувається по всій Україні, і продукт у сміливій та сучасній айдентиці вже доступний у крамницях.

Pepsi здійснює масштабний ребрендинг у більш ніж 120 країнах світу. Цей ребрендинг — не просто зміна візуальної айдентики, а й стратегічний крок, покликаний поєднати багату спадщину Pepsi з перспективним баченням, зокрема, підкресливши особливу значущість Pepsi Zero Sugar.

Основні елементи нового брендингу включають:

  • Логотип: у новому дизайні він відсилає до айдентики Pepsi 90-х років, повертаючи культову коло у сучасному виконанні. Цей елемент, що був центральним основою логотипу з 1950-х років, переосмислено так, щоб поєднати ностальгічні елементи з сучасною естетикою.
  • Кольорова гама: ребрендинг представляє сміливу нову палітру, з чорним та електричним синім кольорами в центрі уваги. Вибір чорного кольору, особливо для логотипу Pepsi в усьому світі, є стратегічним акцентом на Pepsi Zero Sugar, що відповідає фокусу бренда на цій зростаючій лінійці продуктів. Нова кольорова гама покликана надати бренду яскравості та сучасності, підвищити його впізнаваність та привабливість для споживачів.
  • Шрифт і дизайн: ребрендинг повертає слово “Pepsi”, виконане фірмовим шрифтом заглавними літерами, у центр кола логотипу. Ця зміна є не лише естетичною, а й стратегічною, оскільки підвищує впізнаваність бренда та підкреслює основу його ідентичності.

Редизайн вдало поєднує класичні елементи з інноваціями, використовуючи продумані дизайнерські рішення для зміцнення ринкової позиції та задоволення вподобань споживачів, що змінюються. Завдяки оновленню своєї знакової кольорової гами та впровадженню модернізованого логотипу з вібруючим пульсом, Pepsi не лише освіжає свій імідж, але й стратегічно позиціонує себе для майбутнього зростання, особливо підкреслюючи свій фокус на лінійці продуктів Pepsi Zero Sugar.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...